Aanhuur in Utrecht & Amsterdam

Wij helpen je graag slagen in de zoektocht!

Ben je al een tijd opzoek naar een huurwoning maar lukt het jou niet deze te vinden? Er zijn zo veel andere zoekers en alles is te klein, te duur of wordt voor je neus weggekaapt? 

Vervelend en frustrerend kunnen wij ons voorstellen. Iedereen verdient een (t)huis en daarom helpen wij je graag verder bij het slagen in deze zoektocht. Wij zijn gespecialiseerd in het aanhuren van woningen en werken bij deze zoektocht uitsluitend voor jou als opdrachtgever (en niet voor verhuurders). 

Neem Regio Vastgoedbeheer als aanhuurmakelaar in Utrecht of Amsterdam en zet zo een stap dichterbij jouw nieuwe huurwoning.   

"wij vinde dé huurwoning voor jou"

Wat kun je van ons verwachten?

Aanhuur Utrecht & Amsterdam

Hoe werkt de aanhuur van een woning?

Verhuizen naar een nieuwe woning is vaak een stressvolle aangelegenheid. Het is tenslotte geen alledaagse bezigheid, en er zijn tal van zaken waar je rekening mee moet houden. Een bezichtiging duurt doorgaans niet langer dan 30 minuten, waarin je al je vragen moet stellen, alert moet zijn op mogelijke problemen en uiteindelijk een weloverwogen keuze moet maken.

Naast de bezichtiging wachten er nog meer taken op je, zoals het doornemen van het contract, het verzamelen van documenten en het vergelijken van prijzen voor nutsvoorzieningen.

Wij begrijpen dat dit veel werk is, en daarom staan wij voor je klaar om al deze taken van je over te nemen. Onze professionals begeleiden je tijdens bezichtigingen, lezen het contract voor je door en bespreken dit samen met jou. Gedurende jouw zoektocht en daarna fungeren wij als jouw betrouwbare vraagbaak.

Voel je zelfverzekerder met een aanhuurmakelaar die jouw belangen behartigt. Maak van de zoektocht naar een woning geen stressvolle periode en vraag hulp aan een van onze deskundige professionals. Of het nu gaat om aanhuur in Utrecht of Amsterdam, wij zijn er om jou te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Leuke feiten

Wat kost onze ondersteuning bij het aanhuren?

We werken met een vaste prijs van € 1399,- excl BTW. en niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten en hebben we er geen baat bij een duurdere woning aan te bieden. 

Let op, prijs woningdelers € 1750 excl btw.

Vragen voor de aanhuurmakelaar?

Plan een vrijblijvend gesprek met me in door op de knop te klikken. Ik reageer doorgans binnen 2 uur.

Aanhuurmakelaar - regio vastgoedbeheer - woningen
Max van Santen (jouw aanhuurmakelaar)

Hoe klanten ons ervaren?

Max is een professionele, vriendelijke man. Eerlijk en kan zich goed inleven in de situatie van de klant, waarbij hij oprecht geïnteresseerd is en goed met je meedenkt in oplossingen. Het contact verloopt snel en soepel.
Kortom, een goede aanrader als aanhuurmakelaar, ook als particulier.

5/5

Anneke

I have got a job in the Netherlands and my family and I were looking for a place to rent.
Despite not the best time in the rental market before Christmas, Max and his company helped us find a home in a short time. Max helped us with a remote home visit, gave us his professional and personal opinion of the place, walked us through the contract process, met us at the house when we picked up our keys, and answered all of our many questions.
I can definitely recommend Max and his company as 100 percent customer-oriented professionals.
My family and I are very satisfied with our cooperation with Regio Vastgoedbeheer.

Aanhuurklant
5/5

Danil

I have dealt with a lot of agents around the world, but I can say that Max is BY FAR the friendliest, most caring, passionate person that you can clearly see (and feel) that he carries your best interest at heart.

Max, I wish you just the best in your business and believe that you will grow to be one of the best and biggest Maakelaars in the Netherlands!! Well done!! Thank you for everything you have done for us, and still doing!

Aanhuurklant - Regio Vastgoedeheer
5/5

Hansie Conradie