Kennismaken

Beste bezoeker,

Natuurlijk heeft een persoonlijke kennismaking de voorkeur, maar misschien wil je eerst kijken of je daar tijd en energie in wilt steken. Ik zal me daarom voorstellen: mijn naam is Max van Santen, eigenaar van Regio Vastgoedbeheer.

Na voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt, besloot ik circa 3 jaar geleden voor mezelf te beginnen en mijn droom waar te maken. Ik ben een jonge kerel, maar wel met meer dan 6 jaar ervaring in de vastgoedbranche.

Mijn certificaat vastgoedkunde heb ik behaald bij de SVMNIVO, waar ik me tevens verder heb gespecialiseerd tot kandidaat-makelaar (KRMT). Nu doe ik elke dag wat ik leuk vind, het op orde brengen en behouden van vastgoedportefeuilles.

Jouw vastgoedteam

Max van Santen - eigenaar Regio Vastgoedbeheer

Max van Santen (KRMT)

Vastgoedbeheerder | Eigenaar

Hallo! Ik ben Max, de drijvende kracht achter een topteam dat zich toelegt op het herstructureren van jouw vastgoedportefeuilles. Of het nu gaat om woningen of grootschalige bedrijfspanden, wij zijn er om je te ondersteunen bij het organiseren en optimaliseren van jouw vastgoedbezittingen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw vastgoedportefeuilles, ongeacht de omvang, weer in topvorm zijn.

Vragen over het vastgoedbeheer? Laten we een afspraak inplannen!

Regien - Aanhuurmakelaar

Regien Mustafa

Aanhuurmakelaar

Hallo, ik ben Regien, en mijn passie ligt in het vinden van woningen in deze dynamische vastgoedmarkt. Niets geeft mij meer energie dan mensen gelukkig te maken door hen te helpen hun droomhuis te vinden. In de hectiek van de woningmarkt zet ik mijn kracht in om jouw ideale woning te ontdekken en jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Samen creëren we een positieve en opwindende ervaring op weg naar jouw droomhuis.

Opzoek naar een huurwoning? Laten we een afspraak inplannen!

Klusjesman Regio Vastgoedbeheer

Soufiane Zakik

Monteur

Problemen oplossen daar wordt ik erg blij van. U kunt bij mij terecht voor alle kleine en grotere technische meldingen. 

Vrijblijvend kennismaken

'Wij brengen jouw vastgoedportefeuille weer op orde.'

Vanuit “ons plekkie” wordt jij ondersteund waar nodig door vastgoedbeheer op maat. Stel zelf je modules samen of vraag ons om vrijblijvend advies. 

01.

Volledig beheer

Voor het echte gemak kies je de volledig-beheer-module of onze beheer-plus-module.

02.

Aanhuur

Neem Regio Vastgoedbeheer als aanhuurmakelaar en zet zo een stap dichter bij jouw droom huis. 

03.

Verhuur

Ook voor een wervende advertentietekst, professionele foto’s en een huurovereenkomst conform de Nederlandse wetgeving kun je bij ons terecht.