Kennismaken

Beste bezoeker,

Natuurlijk heeft een persoonlijke kennismaking de voorkeur maar misschien wil je eerst even checken of je daar tijd en energie in wilt steken. Ik zal me daarom voorstellen; mijn naam is Max van Santen, eigenaar van Regio Vastgoedbeheer.  

Na gewerkt te hebben voor verschillende werkgevers besloot ik circa 3 jaar geleden voor mijzelf te beginnen en mijn droom waar te maken. Ik ben een jonge gozer maar wel met meer dan 6 jaar ervaring in de vastgoedbranche. 

Mijn certificaat vastgoedkunde (bij SVMNIVO) heb ik behaald en ik zal mij nog verder gaan specialiseren in de woning makelaardij (KRMT-makelaar). Met de afronding van deze specialisatie sta ik nog sterker in mijn schoenen als vastgoedbeheerder en kunnen we de dienstverlening verder uitbreiden. 

Jouw vastgoedteam

Max van Santen - eigenaar Regio Vastgoedbeheer

Max van Santen

Vastgoedbeheerder | Eigenaar

Hallo! Ik ben Max, de drijvende kracht achter een topteam dat zich toelegt op het herstructureren van jouw vastgoedportefeuilles. Of het nu gaat om bescheiden woningen of grootschalige bedrijfspanden, wij zijn er om je te ondersteunen bij het organiseren en optimaliseren van jouw vastgoedbezittingen. Met onze expertise zorgen we ervoor dat jouw vastgoedportefeuilles, ongeacht de omvang, weer in topvorm zijn.

Vragen over het vastgoedbeheer? Laten we een afspraak inplannen!

blank

Regien Mustafa

Aanhuurmakelaar

Hallo, ik ben Regien, en mijn passie ligt in het vinden van woningen in deze dynamische vastgoedmarkt. Niets geeft mij meer energie dan mensen gelukkig te maken door hen te helpen hun droomhuis te vinden. In de hectiek van de woningmarkt zet ik mijn kracht in om jouw ideale woning te ontdekken en jouw woonwensen werkelijkheid te maken. Samen creëren we een positieve en opwindende ervaring op weg naar jouw droomhuis.

Opzoek naar een huurwoning? Laten we een afspraak inplannen!

Vrijblijvend kennismaken

'Wij brengen jouw vastgoedportefeuille weer op orde.'

Vanuit “ons plekkie” wordt jij ondersteund waar nodig door vastgoedbeheer op maat. Stel zelf je modules samen of vraag ons om vrijblijvend advies. 

01.

Volledig beheer

Voor het echte gemak kies je de volledig-beheer-module of onze beheer-plus-module.

02.

Aanhuur

Neem Regio Vastgoedbeheer als aanhuurmakelaar en zet zo een stap dichter bij jouw droom huis. 

03.

Verhuur

Ook voor een wervende advertentietekst, professionele foto’s en een huurovereenkomst conform de Nederlandse wetgeving kun je bij ons terecht.