Kennismaken

Hallo bezoeker,

Natuurlijk heeft een persoonlijke kennismaking de voorkeur maar misschien wil je eerst even checken of je daar tijd en energie in wilt steken. Ik zal me daarom voorstellen; mijn naam is Max van Santen, eigenaar van Regio Vastgoedbeheer.  

Na gewerkt te hebben voor verschillende werkgevers besloot ik circa 2 jaar geleden voor mijzelf te beginnen en mijn droom waar te maken. Ik ben een jonge gozer maar wel met meer dan 5 jaar ervaring in de vastgoedbranche. 

Mijn certificaat vastgoedkunde (bij SVMNIVO) heb ik behaald en ik zal mij nog verder gaan specialiseren in de woning makelaardij (KRMT-makelaar). Met de afronding van deze specialisatie voldoe je aan de kwaliteitseisen om aan te sluiten bij de NVM, daarmee sta ik nog sterker in mijn schoenen als vastgoedbeheerder. 

Kennis maken met regio vastgoedbeheer.

In mijn vrije tijd

Genieten van het leven ūüėČ daar ga ik voor, bijvoorbeeld door lekker uit eten bij een van de vele restaurants die Utrecht rijk is. Als je naast een woning ook op zoek bent naar een leuk restaurant laat het mij dan weten.¬†¬†

Naast goed eten blijf ik fit door regelmatig te paddelen met vrienden. In Utrecht is er een mooie nieuwe baan en ideaal door de late sluittijden. Hierdoor heb ik alleen geen excuus meer om niet te gaan haha. Ook hier, wil je en tip? Laat het mij weten. 

Vrijblijvend kennismaken

'Ik breng jouw vastgoedportefeuille weer op orde.'

Vanuit “ons plekkie” wordt jij ondersteund waar nodig door vastgoedbeheer op maat. Stel zelf je modules samen of vraag ons om vrijblijvend advies.¬†

01.

Volledig beheer

Voor het echte gemak kies je de volledig-beheer-module of onze beheer-plus-module.

02.

Aanhuur

Neem Regio Vastgoedbeheer als aanhuurmakelaar en zet zo een stap dichter bij jouw droom huis. 

03.

Verhuur

Ook voor een wervende advertentietekst, professionele foto’s en een huurovereenkomst conform de Nederlandse wetgeving kun je bij ons terecht.