Vastgoedmanagement

Vastgoedmanagement

Ben jij dagelijks bezig met het beheer van je vastgoedportefeuille? Word je overspoeld met meldingen, lastige vragen en technische problemen die je zelf moet oplossen? Begrijpelijk, dit vergt veel tijd en energie.

Als je simpelweg niet genoeg tijd hebt of het vastgoedbeheer wilt professionaliseren, bieden wij dé oplossing. Regio Vastgoedbeheer neemt het complete vastgoedmanagement van je over, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Met ons als vertrouwde partner hoef je je geen zorgen meer te maken over nachtelijke telefoontjes, factuurfouten of het technische onderhoud waar je (nog) zelf verantwoordelijk voor bent. Wij staan 24/7 voor je klaar en houden je constant op de hoogte.

Laat ons het vastgoedmanagement van begin tot eind verzorgen. Vraag vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en ontdek hoe wij jou kunnen ontlasten.

Het vastgoedbeheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

Wat is vastgoedmanagement?

Wij zijn ervan overtuigd dat vastgoedmanagement een stuk maatwerk is. Wij gaan daarom eerst het gesprek aan om te bekijken waar jouw behoeftes liggen. Wil je bijvoorbeeld alleen financieel beheer zodat je facturen elke maand op tijd worden verstuurd? Dan kan dat!

Wil je alleen het technische beheer uitbesteden en profiteren van een partij die 24/7 voor je klaar staat in geval van nood? Dan is technisch beheer wellicht de oplossing voor jou.

Niets is te gek en we doen graag ons best om onze modules op jouw wensen aan te laten sluiten.

Onze modules

Bij ons heb je ondersteuning waar nodig en betaal nooit te veel. Kies voor alleen het technisch of financieel beheer of een combinatie hiervan. Jij bepaalt en wij ondersteunen.

Bekijk de modules hier:

Het vastgoedmanagement door Regio Vastgoedbeheer

Regio Vastgoedbeheer is dé specialist op het gebied van vastgoedmanagement in Nederland. Met ruim 5 jaar ervaring en een groot netwerk van specialisten gaan wij elk vraagstuk aan en lossen we elk probleem in mum van tijd op. Dit zijn onze harde beloftes en we werken dan ook elke dag hard om deze beloftes waar te maken.

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Vraag ons naar de mogelijkheden

02.

Kennismaking

Plan een vrijblijvende kennismaking

03.

Offerte

Ontvang een offerte op maat

04.

Direct aan de slag

Tekenen beheerovereenkomst en wij gaan aan de slag!

Het team van Regio Vastgoedbeheer

Wij zijn een klein bedrijf en juist daardoor maken wij het verschil. Wij zijn en blijven persoonlijk betrokken en zullen er alles aan doen om je optimaal te ondersteunen. Geen eindeloze keuzemenu’s, maar je eigen portefeuillemanager die al jouw vragen direct kan beantwoorden. Zo gewoon, maar toch bijzonder.

Neem nu contact met ons op!

Wil je meer weten over ons vastgoedmanagement? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. Je kunt ons ook bereiken op 085-2006332 of door te mailen naar info@regiovastgoedbeheer.nl.

Vastgoedbeheer Woerden

Wat hebben andere ervaren?

Wij als verhuurmakelaar werken erg fijn samen met Max. Erg vriendelijk, reageert snel en volledig, komt afspraken na en in het algemeen fijn om mee samen te werken. Wij kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!

5/5

Interhouse Amersfoort

Ik heb met veel agenten over de hele wereld te maken gehad, maar ik kan zeggen dat Max VERUIT de vriendelijkste, meest zorgzame, gepassioneerde persoon is waarvan je duidelijk kunt zien (en voelen) dat hij het beste met je voor heeft.

Max, ik wens je het allerbeste in je vak en geloof dat je gaat uitgroeien tot een van de beste en grootste Maakelaars van Nederland!! Goed gedaan!! Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog steeds doet!

5/5

Hansie C.

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen