Beoordelingen

Beoordelingen

Hoe onze klanten ons beoordelen? Dit is iets waar we dagelijks mee bezig zijn en soms zelfs wakker van liggen. Wij streven naar een 100% tevredenheid maar soms gaat er wel eens wat mis. Hier schamen wij ons niet voor, hier leren wij juist van. Door reviews en feedback kunnen wij de de kwaliteit van onze diensten en onszelf elke dag weer verbeteren. Lees hier wat onze klanten over ons zeggen:

De beoordeling van onze klanten:

5/5

Ondanks dat Max een ingewikkelde klus had voor ons heeft hij zijn best gedaan. We hebben eerst kennis gemaakt en duidelijk gekeken naar onze wensen en mogelijkheden. Max is daarna ontzettend snel aan de slag gegaan. Max is erg aanhoudend en welwillend. Max was gemakkelijk te bereiken en communiceerde open met ons. Bedankt voor de hulp!

Emma Sophie

5/5

Ontzettende Vriendelijke jongen man die voor ons zeer snel een mooi huis heeft geregeld.
Wij kunnen zeggen dat je een top gozer bent 💪
ik kan je zelfs 24 uur per dag bereiken als dat nodig is 😃en dat waarderen wij enorm. 💪

Ronald Gerritsen

5/5

Enorme aanrader! Heel fijn appartement gekregen, dat was zonder Regio Vastgoedbeheer zeker niet gelukt. Super betrokken, heel veel dank voor jullie top inzet!

Judith w.
4/5

Regio Vastgoedbeheer heeft mij snel en onwijs goed geholpen. Niet alleen word er snel gewerkt maar ook goed en toch zorgvuldig. Wensen worden meegenomen en de comunicatie is pretig en profecioneel

Jeffry

5/5

Max is een zeer vriendelijke man. Ik kreeg altijd zeer snel reactie. Er wordt goed meegedacht met je persoonlijke situatie. Goed aanbod naar vraag. Zeker een aanrader!

Marilène D

5/5

Het was een hele aangename samenwerking met onze aanhuurmakelaar Max! Van in begin tot het einde heel betrokken, actief en reageerde direct op alle berichtjes! Heeft kennis van zijn vak!

Milana Oz