# THE NEW WAY

Binnen een paar dagen uw woning verhuren

Verhuurmakelaar

Het schrijven van een leuke advertentie, het maken van een paar foto’s en dan maar wachten tot uw woning online komt. Dit klinkt niet alsof er heel veel aandacht en moeite in wordt gestoken of wel? 

Helaas is dit toch hoe de meeste vakgenoten een verhuur aanpakken. Vasthoudend aan wat ze ooit geleerd hebben. Wij van Regio Vastgoedbeheer zijn ervan overtuigd dat deze aanpak niet meer werkt. Onze markt verandert constant en wij als verhuurmakelaar moeten natuurlijk met deze verandering mee. 

Uw perfecte huurder kijkt namelijk niet alleen maar op Funda, maar zit gemiddeld ook meer dan 2 uur per dag op sociale media. Een gemiste kans om hier niks mee te doen toch? Daarom hebben wij #thenewway ontwikkeld. 

Wij passen onze marketing volledig aan op uw beoogde huurder. Uw woning komt niet alleen op Funda te staan maar ook met korte filmpjes op Facebook, Instagram en/of tiktok (afhankelijk van de gewenste doelgroep). Met deze nieuwe aanpak weten wij uw woning binnen een paar dagen te verhuren aan de ideale huurder. 

Wat kun je verwachten?

Wooningaanbod Regio VB

Hoe vinden wij de juiste huurders?

Via ons netwerk van grote internationale bedrijven gevestigd in Nederland vinden wij huurders voor jouw woning. Deze bedrijven zoeken geschikte huisvesting voor hun hoogopgeleide medewerkers die vanuit het buitenland naar Nederland komen (expats). Voordat de expats in jouw woning verblijven, worden ze zowel door het bedrijf als door ons gescreend. Dit zorgt niet alleen voor meer zekerheid, maar expats veroorzaken ook minder overlast en zorgen voor een hogere cashflow of rendement, gebaseerd op onze ervaringen.

Hoe wij de huurders screenen? Door middels van een NVM-woontoets en het opvragen van in ieder geval de onderstaande documenten:

ID-check
Kredietwaardigheidscheck Focum
Kredietwaardigheidscheck EDR
PEP check, Sanctielijst en Adverse media check
Bewijs van inkomen (door middel van werkgeversverklaring, loonstroken etc.)
Verhuurdersverklaring
BKR-registratie
Wij zien elke huurder in persoon vóór we tekenen

Hoe wij werken als verhuurmakelaar?

Bij het verhuren van een woning rusten er veel taken op u, zoals het opstellen van een huurovereenkomst, het screenen van huurders en ervoor zorgen dat uw woning opvalt tussen de concurrentie. In deze drukke huizenmarkt kunt u veel aanvragen verwachten, maar hoe zorgt u ervoor dat al deze aanvragen op de juiste manier worden beantwoord en u de juiste huurder vindt terwijl u ook maximale winst behaalt?

Dit zijn zaken waar Regio Vastgoedbeheer zich dagelijks mee bezighoudt. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij experts op het gebied van huur- en vastgoedbeheer. Wij kennen de markt, houden alles voor u bij en zorgen voor een zorgeloos verhuurproces.

Leuken feiten

Durf jij af te stappen van het oude verhuurmodel?

De kwaliteit die u gewend bent, maar dan in een nieuw jasje met #thenewway.

Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

#THE NEW WAY

De nieuwe manier van een woning verhuren
met een verhuurmakelaar

Weg met de standaard promotie

Wij laten uw woning pas echt opvallen!

Aandacht voor u en de woning

Door naar u te luisteren brengen wij de juiste emotie over

Marketingplan op maat

Bereik de ideale doelgroep door de nieuwste trends te volgen

Ik ben klaar voor #the new way

Uw huis verhuren op een unieke manier

What a pleasure it is to work with Max. He really goes out of his way to ensure that you have the information you need, that you make the right decisions and inform you clearly of everything related to the market, the area and the property we were interested in. I would not refer anybody else except Max if you are looking to buy a property. Well done Max! You will become one of the best in the Netherlands with your attitude and can-do approach.

5/5

Hansie

Heel prettige geholpen door regio Vastgoedbeheer. Hij is heel snel met het regelen van alles en is ten alle tijden bereikbaar. Ik kan regio Vastgoedbeheer aanraden voor iedereen die op zoek is naar een woning. Indien ik weer een nieuwe woning nodig heb dan doe ik dit zeker weer via regio Vastgoedbeheer.

5/5

Renzo

Ik was op zoek naar een huurwoning, via regio vastgoedbeheer aan een super woning gekomen. Geen gezeur alles netjes geregeld. Hele aardige jonge man met veel ambitie! Mocht ik weer gaan verhuizen ga ik zeker nog eens via regio vgb op zoek. Goede keus voor iedereen

5/5

Tristan