# THE NEW WAY

Binnen een paar dagen je woning verhuren

Verhuurmakelaar

Het schrijven van een leuke advertentie, het maken van een paar foto’s en dan maar wachten tot je woning online komt. Dit klinkt niet alsof er heel veel aandacht en moeite in wordt gestoken of wel? 

Helaas is dit toch hoe de meeste vakgenoten een verhuur aanpakken. Vasthoudend aan wat ze ooit geleerd hebben. Wij van Regio Vastgoedbeheer zijn ervan overtuigd dat deze aanpak niet meer werkt. Onze markt verandert constant en wij als verhuurmakelaar moeten natuurlijk met deze verandering mee. 

Jouw perfecte huurder kijkt namelijk niet alleen maar op Funda, maar zit gemiddeld ook meer dan 2 uur per dag op sociale media. Een gemiste kans om hier niks mee te doen toch? Daarom hebben wij #thenewway ontwikkeld. 

Wij passen onze marketing volledig aan op jouw beoogde huurder. Jouw woning komt niet alleen op Funda te staan maar ook met korte filmpjes op Facebook, Instagram en/of tiktok (afhankelijk van de gewenste doelgroep). Met deze nieuwe aanpak weten wij jouw woning binnen een paar dagen te verhuren aan de ideale huurder.  

 

Huis verhuren - Thenewway
Verhuurmakelaar

Durf jij af te stappen van het oude verhuurmodel?

De kwaliteit die je gewend bent, maar dan in een nieuw jasje met #thenewway.

Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

#THE NEW WAY

De nieuwe manier van een woning verhuren
met een verhuurmakelaar

Weg met de standaard promotie

Wij laten jouw woning pas echt opvallen!

Aandacht voor jou en de woning

Door naar jou te luisteren brengen wij de juiste emotie over

Op maat gemaakt marketingplan

Bereik de ideale doelgroep door de nieuwste trends te volgen

Ik ben klaar voor #the new way

Je huis verhuren op een unieke manier

klantbeoordelingen

What a pleasure it is to work with Max. He really goes out of his way to ensure that you have the information you need, that you make the right decisions and inform you clearly of everything related to the market, the area and the property we were interested in. I would not refer anybody else except Max if you are looking to buy a property. Well done Max! You will become one of the best in the Netherlands with your attitude and can-do approach.

5/5

Hansie

Heel prettige geholpen door regio Vastgoedbeheer. Hij is heel snel met het regelen van alles en is ten alle tijden bereikbaar. Ik kan regio Vastgoedbeheer aanraden voor iedereen die op zoek is naar een woning. Indien ik weer een nieuwe woning nodig heb dan doe ik dit zeker weer via regio Vastgoedbeheer.

5/5

Renzo

Ik was op zoek naar een huurwoning, via regio vastgoedbeheer aan een super woning gekomen. Geen gezeur alles netjes geregeld. Hele aardige jonge man met veel ambitie! Mocht ik weer gaan verhuizen ga ik zeker nog eens via regio vgb op zoek. Goede keus voor iedereen

5/5

Tristan