Woning verhuren in Utrecht

Jouw woning verhuren zonder zorgen? Wij vinden de huurder die bij je past!

De verhuur van jouw woning in Utrecht uitbesteden?

Het lijkt simpel: een advertentie schrijven, een paar foto’s schieten en dan maar duimen dat je woning online opvalt. Klinkt niet echt als een toegewijde aanpak, tocht? Helaas is dit vaak de werkwijze, vasthoudend aan oude gewoontes. Bij Regio Vastgoedbeheer geloven we niet in deze aanpak. De markt verandert voortdurend en wij als verhuurmakelaar moeten met die verandering meegaan.

Jouw huurder sruft niet alleen op Funda, maar scrolt ook gemiddeld meer dan twee uur per da op sociale media. een kans die je niet wilt laten liggen. Daarom hebben wij #thenewway bedacht.

Met #thenewway passen we onze marketing volledig aan op jouw ideale huurder. Je woning komt niet alleen op Funda, maar we plaatsen ook korte video’s op Facebook, Instagram en/of TikTok, afhankelijk van je doelgroep. Met deze vernieuwde aanpak weten we jouw woning binnen een paar dagen aan de ideale huurder te verhuren. 

Wat kun je van het verhuren in Utrecht verwachten?

Hoe werkt het verhuren?

Eerst willen we je graag ontmoeten en samen de woning bekijken. Na ons gesprek sturen we je een vrijblijvend verhuuradvies. We vertellen je onze gedachten over de woning, de prijs en wat goed en minder goed is. Ook leggen we ons marketingplan voor jouw woning uit.

Als ons advies past bij wat je wilt, maken we een contract en beginnen we met ons werk.

We plannen een afspraak om foto’s te maken en werken verder aan ons marketingplan.

We regelen de bezichtigingen, doen de screening van huurders, maken een huurovereenkomst en zorgen voor de overdracht van de sleutels. Maar de uiteindelijke keuze voor een nieuwe huurder blijft altijd bij jou.

Wil je meer weten over wat we doen?

Eén vast aanspreekpunt

De kracht van een kleine onderneming

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 61+ erkende google reviews

24/7 inzichtelijke administratie 

Zie alles terug in de online omgeving

Start de verhuur in 4 stappen:

01.

Kennismaking

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. 

02.

Verhuuradvies

Na het gesprek ontvang je vrijblijvend een verhuuradvies

03.

Start de verhuur

Na het tekenen van de opdracht tot dienstverlening kunnen we aan de slag

04.

Keuze huurders

Wij doen er alles aan om de woning goed te presenteren. inden wij een of meerdere kandidaten dan blijft de keuze voor de ideale huurder bij u. 

Wat onze klanten zeggen?

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

Chris Fernhout

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

blank
5/5

Jimmy Middendorp

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen