Binnen een paar dagen je huis verhuren in Maarssen

Ben je op zoek naar een verhuurmakelaar die Maarssen op zijn duimpje kent? Dan kom je snel uit bij Regio Vastgoedbeheer, dé specialist in regio Utrecht. 

De verhuur kun je zelf doen maar hier komt veel bij  kijken en het kost veel tijd. Wil je geen administratieve rompslomp, huurders die niet betalen of vragen over het onderhoud? Dan kun je de verhuur van je woning uitbesteden.  

Vanuit ons plekkie in Utrecht zijn we in 10 minuten bij je om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven je gratis advies over de huurprijs, doelgroep en het huurcontract. Door jaren ervaring in en rond de regio Maarssen zijn wij geliefd bij onze huurders en opdrachtgevers. 

Vrijblijvend kennismaken?

verhuurmakelaar utrecht

Stap voor stap je huis in Maarssen verhuren

  1. Adviesgesprek aan huis
  2. Een marketingplan op maat
  3. Bereik de juiste doelgroep 
  4. Bezichtigingen met kandidaten die voldoen aan het zoekprofiel
  5. Opstellen huurovereenkomst, verzorgen sleuteloverdracht en voorinspectie met huurder

Durf jij af te stappen van het oude verhuurmodel?

De kwaliteit die je gewend bent, maar dan in een nieuw jasje met #thenewway.

Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Wonen in Maarssen

Ten noorden van de stad Utrecht ligt de prachtige plaats Maarsen. Maarsen wordt gekenmerkt door de historische landhuizen en landerijen en is gelegen aan de rivier de Vecht en ook aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Inmiddels is Maarsen uitgegroeid tot een volwaardige plaats met ruim 39.000 inwoners.  

Maarssen beschikt over een goede verbindingen; het openbaar vervoer en ook de uitvalswegen met de auto richting Utrecht en Amsterdam. Je bent zo in één van de grote steden. Werk je bijvoorbeeld in Utrecht dan ben je hier in 10 minuten met de bus, trein of auto.  

 Geniet van de rust en de natuur in een van de vele parken of maak een mooie wandeling langs de rivier de Vecht en toch de stad op steenworp afstand. Maarssen is zeer de moeite waard!  

#THE NEW WAY

De nieuwe manier van een woning verhuren in Utrecht

Weg met de standaard promotie

Wij laten jouw woning pas echt opvallen!

Aandacht voor jou en de woning

Door naar jou te luisteren brengen wij de juiste emotie over

Op maat gemaakt marketingplan

Bereik de ideale doelgroep door de nieuwste trends te volgen

Ik ben klaar voor #the new way

Je huis verhuren op een unieke manier

klantbeoordelingen

Heel prettige geholpen door regio Vastgoedbeheer. Hij is heel snel met het regelen van alles en is ten alle tijden bereikbaar. Ik kan regio Vastgoedbeheer aanraden voor iedereen die op zoek is naar een woning. Indien ik weer een nieuwe woning nodig heb dan doe ik dit zeker weer via regio Vastgoedbeheer.

5/5

Renzo

What a pleasure it is to work with Max. He really goes out of his way to ensure that you have the information you need, that you make the right decisions and inform you clearly of everything related to the market, the area and the property we were interested in. I would not refer anybody else except Max if you are looking to buy a property. Well done Max! You will become one of the best in the Netherlands with your attitude and can-do approach.

5/5

Hansie

Max is een zeer vriendelijke man. Ik kreeg altijd zeer snel reactie. Er wordt goed meegedacht met je persoonlijke situatie. Goed aanbod naar vraag. Zeker een aanrader!

5/5

Mariléne