Huis verhuren in Vleuten - Wij helpen je graag!

Op dit moment is Vleuten misschien wel de meest gewilde plaats om te wonen in de gemeente Utrecht. Bij het verhuren van je woning kun je dan ook veel reacties verwachten. Maar hoe vind je de juiste huurder?  

Het klinkt allemaal simpel je zet een woning online en wacht tot kandidaten zich melden. Maar helaas werkt deze aanpak averechts.  

Zonder een juiste screening en juiste marketing bereik je niet de gewenste doelgroep. Ga je je woning in Vleuten verhuren dan is er een goed plan nodig. Met een gedegen marketingstrategie en een goede screening kan jouw zorgeloze verhuur beginnen. 

Benieuwd hoe wij deze belofte waarmaken? Plan een vrijblijvende kennismaking 

Vrijblijvend kennismaken?

Vastgoedbeheer voor makelaars - Samenwerken

Stap voor stap je huis in Vleuten verhuren

  1. Adviesgesprek aan huis
  2. Een marketingplan op maat
  3. Bereik de juiste doelgroep 
  4. Bezichtigingen met kandidaten die voldoen aan het zoekprofiel
  5. Opstellen huurovereenkomst, verzorgen sleuteloverdracht en voorinspectie met huurder

Durf jij af te stappen van het oude verhuurmodel?

De kwaliteit die je gewend bent, maar dan in een nieuw jasje met #thenewway.

Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

Huis verhuren in Vleuten met #the new way

Wollige en dodelijk saaie marketing daar houden wij niet van. De promotie van jouw woning moet de kandidaten enthousiasmeren en in één oogopslag verlijden. Het vertellen van een verhaal en het overbrengen van emotie, dat is waar wij het verschil maken.  

Hoe we dit doen? Door out of the box te denken. Niet alleen maken we gebruik van de standaard platformen zoals Funda of Pararius maar ook gebruiken wij sociale media. Korte, grappige, video’s van de woning brengen het gevoel over. Dit is waar we naar opzoek zijn. De kandidaten krijgen het gevoel van thuiskomen. Wij maken ze verliefd op jouw woning. 

Fun fact: Wist je dat de gemiddelde Nederlander meer dan 2 uur per dag op sociale media zit? Zonde om hier niks mee te doen toch? 

Durf jij af te stappen van het oude verhuur model en over te stappen op een plan wat werkt? Laat ons de mogelijkheden inzichtelijk maken in een vrijblijvend gesprek. Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan. 

Huis verhuren Vleuten Utrecht

Waarom je woning verhuren met Regio Vastgoedbeheer?

Als vastgoedbeheerder werken wij dagelijks met huurders, verhuurders en investeerders. Hierdoor weten wij wat de meest voorkomende problemen zijn en kunnen we deze problemen vroegtijdig signaleren en oplossen. Bij ons is een verhuur niet slechts één handeling maar een langer traject. Gedurende de hele huurperiode blijven we betrokken en dienen wij als vraagbaak voor jou als eigenaar.  

#THE NEW WAY

De nieuwe manier van een woning verhuren in Utrecht

Weg met de standaard promotie

Wij laten jouw woning pas echt opvallen!

Aandacht voor jou en de woning

Door naar jou te luisteren brengen wij de juiste emotie over

Op maat gemaakt marketingplan

Bereik de ideale doelgroep door de nieuwste trends te volgen

Ik ben klaar voor #the new way

Je huis verhuren op een unieke manier

klantbeoordelingen

Heel prettige geholpen door regio Vastgoedbeheer. Hij is heel snel met het regelen van alles en is ten alle tijden bereikbaar. Ik kan regio Vastgoedbeheer aanraden voor iedereen die op zoek is naar een woning. Indien ik weer een nieuwe woning nodig heb dan doe ik dit zeker weer via regio Vastgoedbeheer.

5/5

Renzo

What a pleasure it is to work with Max. He really goes out of his way to ensure that you have the information you need, that you make the right decisions and inform you clearly of everything related to the market, the area and the property we were interested in. I would not refer anybody else except Max if you are looking to buy a property. Well done Max! You will become one of the best in the Netherlands with your attitude and can-do approach.

5/5

Hansie

Max is een zeer vriendelijke man. Ik kreeg altijd zeer snel reactie. Er wordt goed meegedacht met je persoonlijke situatie. Goed aanbod naar vraag. Zeker een aanrader!

5/5

Mariléne