Technisch beheer vastgoed

De juiste monteurs vinden? Te duur, volle agenda of hoge voorrijkosten? Dat is verledentijd met onze technische beheer module. 

Het technisch beheer voor jouw woning uitbesteden?

Het technisch vastgoedbeheer gaat om mensen, vertrouwen en natuurlijk stenen. Regio Vastgoedbeheer staat altijd voor jou en jouw huurders klaar, óók wanneer de nood aan de man is. 

Met ons brede netwerk van lokale monteurs blijven de lijnen kort en de kosten laag. De focus ligt niet alleen op het verhelpen van de calamiteit maar ook op een nette afhandeling van het contact met uw huurders.

Onze uitgebreide technisch beheer module bestaat onder andere uit het coördineren van technische meldingen, het aansturen van betrouwbare monteurs en het opstellen of aangaan van servicecontracten (het technisch beheer). Bij ons kun je terecht voor al het kleine en grote onderhoud.

Naast technisch beheer ook het financieel beheer uitbesteden? Bekijk de mogelijkheden hier: Volledig beheer

Wat kun je van het technisch beheer verwachten?

Hoe werkt het technisch beheer?

De situatie waarin je je bevindt bij spoedmeldingen kan behoorlijk stressvol zijn. Het feit dat je vaak direct actie moet ondernemen om problemen op te lossen, zelfs midden in de nacht, kan een grote uitdaging vormen. Bovendien kan het zoeken naar geschikte monteurs, offertes vergelijken en alle administratieve taken die hierbij komen kijken veel tijd en moeite kosten.

Daarom kan het erg handig zijn om deze taken uit te besteden aan professionals. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken en kun je je focussen op andere zaken. Bij ons kun je terecht voor een technisch beheermodule op maat, die perfect is afgestemd op jou en jouw huurders. Of het nu gaat om klein of groot onderhoud, wij staan voor je klaar om alles te regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over onze diensten en hoe we je kunnen helpen bij het vereenvoudigen van deze uitdagende taken.

Beheer op maat

Precies wat je nodig hebt

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 61+ erkende google reviews 

Lokale partijen

Hoge kwaliteit en lage kosten

Start het technisch beheer in 4 stappen:

04.

Oriëntatie

Bekijk ons aanbod in beheermodules of vraag meer informatie aan via het contactformulier. 

01.

Kennismaking

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. 

02.

Offerte

Wij sturen je graag een vrijblijvende offerte die aansluit bij je wensen. 

03.

Start het beheer!

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Wij stellen een beheerovereenkomst op en gaan direct voor je aan de slag.

Technisch vastgoedbeheer

Vragen over het technisch beheer?

Klik op de onderstaande button dan neem ik binnen 2 uur  contact met je op.

(op werkdagen)

Klantbeoordeling

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

Chris Fernhout

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

blank
5/5

Jimmy Middendorp

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen