Vastgoedbeheer voor makelaars

Samenwerken creëert kansen en omzet

Als toegewijde makelaar wilt u zich natuurlijk volledig richten op de verkoop en verhuur van woningen. Het beheer van een handvol huurwoningen kan tijdrovend zijn en afleiden van uw kernactiviteiten. 

Wij begrijpen dat u het belangrijk vindt om extra inkomsten te genereren zonder kostbare tijd te verspillen. En dat is precies waar Regio Vastgoedbeheer u van dienst kan zijn. 

In plaats van uzelf te belasten met het beheer, kunnen wij uw beheerportefeuille overnemen en u maandelijks een aantrekkelijke leadvergoeding per woning bieden. Door samen te werken behoud ude verhuurkansen en nemen wij het beheer op ons. 

Vastgoedbeheer voor makelaars - Samenwerken

Hoe ziet een samenwerking eruit?

Samen werken met Regio Vastgoedbeheer
Samen werken met Regio Vastgoedbeheer 2
Samen werken met Regio Vastgoedbeheer 3

Partner worden van Regio Vastgoedbeheer?

Slim samenwerken: Boost je makelaardij met onze vastgoedbeheer expertise

Samenwerken opent deuren naar ongekende kansen en behoedt jou als makelaar voor het verlies van kostbare klanten. Als jouw vastgoedbeheer nog niet geoptimaliseerd is, of als je helemaal geen mogelijkheid biedt voor professioneel vastgoedbeheer, dan laat je potentiële inkomsten gewoonweg liggen. Klanten die jij had kunnen bijstaan, keren zich nu tot anderen – en het is een hele uitdaging om ze later weer terug te winnen.

Bij ons staat klantbehoud voorop, en daarom gaan wij graag een vruchtbare samenwerking met jouw makelaardij aan. Met deze samenwerking nemen wij het volledige vastgoedbeheer op ons, terwijl jij je kunt blijven concentreren op jouw specialiteit: de verhuur. Op deze manier zetten we beide onze beste vaardigheden in, blijft de focus op onze kernactiviteiten en, nog belangrijker, verlies jij geen klanten meer.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Ga een samenwerking aan en laat ons gezamenlijk succesvol groeien!

Leuke feiten

Waarom als makelaar samenwerken?

Terugkerende leadvergoeding

Meer leads door groter bereik

Bespaar op FTE's

Verlies geen klanten!

Geen omkijken naar beheer

Geen investeringen in software etc.

Focus op je core-business

Onze partners

Expat & Real Estate

Als je opzoek bent naar een partij waarbij je zeker weet dat kwaliteit en klanttevredenheid bovenaan staat dan ben je bij Expat & Real Estate aan het juiste adres. 

Ditters Makelaars

Met meerdere vestigingen een van de grootste en bekendste makelaars van midden Nederland.

Een lokale makelaar met tientallen jaren ervaring. 

Greenroad Real Estate

Olaf Groenewegen is makelaar in Barcelona en eigenaar van Greenroads Real Estate. Of je nu nieuw of ervaren bent in het beleggen van vastgoed, Olaf Groenewegen kan je helpen om de stap naar Spanje te maken.

Ink Interiors

Wil je van je interieur echt iets speciaals en unieks maken? Dan bel je Kirstin Reinink. Bekijk zeker haar website en maak van je huis een warm thuis.