Volledig beheer

Volledig beheer

Natuurlijk zijn er situaties waarbij je het financiële of het technische vastgoedbeheer uitbesteed. Maar beide uitbesteden kan ook.

Onze ervaring zonder beheer;

De huurder zal direct contact met jou opnemen. ‘Jij bent toch de verhuurder?’ ‘Wie moet ik dan bellen?’.  

Wij pakken de verantwoordelijkheid en nemen de tijd om de vragen of problemen netjes af te handelen. 

Vragen over bijvoorbeeld lekkage, een foute factuur of de huurschuld nemen wij van je over. Geen onrustige nachten of berichten die niet kunnen wachten tot morgen.

Illustratie van onze online omgeving.

Voor het echte gemak kies je volledig vastgoedbeheer.

Met onze volledige vastgoedbeheermodule worden wij het vaste aanspreekpunt voor jou en je huurder. Regio Vastgoedbeheer staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te ondersteunen. 

Door gebruik te maken van een up-to-date vastgoedsoftwarepakket heb je altijd inzage in de huuradministratie en technische staat van de woning.

Je krijgt van ons een eigen online omgeving waar alle handelingen, documenten en calamiteiten terug te zien zijn. Het is hierdoor in één oogopslag duidelijk hoe je er voorstaat.

Jouw vastgoed laten beheren?

Wij gaan voor jou het verschil maken

Geliefd in de regio

Door uitsluitend het gebruik van lokale monteurs

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 61+ erkende google reviews

24/7 bereikbaarheid

Voor noodmeldingen

Beheer-plus-module

Naast vastgoedmanagement is het verhuren van de woning ook aan de orde. Er valt weinig te beheren indien de woning leeg staat. 

Maar welke makelaar kies ik? En welke kosten zijn hieraan verbonden? Met deze vragen kunnen wij je verder helpen. 

Door samen te werken met verschillende makelaars hoef jij niet langer zelf opzoek. Ons netwerk is landelijk en ondersteund jou bij al je vragen.

Alle specialismes onder één dak, met een vast aanspreekpunt, bij jou vertrouwde vastgoedbeheerder. Met de “beheer-plus-module” ben je hiervan verzekerd. 

Aanhuurmakelaar Regio Vastgoedbeheer

Gelukkige klanten

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

Chris Fernhout

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

blank
5/5

Jimmy Middendorp

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen