Volledig beheer

Volledig beheer

Natuurlijk zijn er situaties waarbij je het financiële of het technische vastgoedbeheer uitbesteed. Maar beide uitbesteden kan ook. Hier de verschillen en voordelen van volledig beheer op een rij.

Geen zorgen:

De huurder zal in de meeste gevallen direct contact met jou opnemen. ‘Jij bent toch de verhuurder?’ ‘Wie moet ik dan bellen?’.  Vanaf het eerste contact met de huurder pakken wij de verantwoordelijkheid en nemen we de tijd om de vragen of problemen netjes af te handelen. 

Ook telefoontjes over lekkage, een foute factuur of de openstaande huurschuld nemen wij over. Geen onrustige nachten of spoed telefoontjes op een onhandig moment. 

Illustratie van onze online omgeving.

Voor het echte gemak kies je volledig vastgoedbeheer.

Met onze volledige vastgoedbeheermodule worden wij het vaste aanspreekpunt voor jou en je huurder. Regio Vastgoedbeheer staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te ondersteunen bij lastige vraagstukken en calamiteiten over de woning. 

Door gebruik te maken van een up-to-date vastgoedsoftwarepakket heb je altijd inzage in de huuradministratie en technische staat van de woning. Je krijgt van ons een eigen online omgeving waar alle handelingen, documenten en calamiteiten terug te zien zijn. Het is hierdoor in één oogopslag duidelijk hoe je er voorstaat en welke onderhoudskosten eraan zitten te komen. Je geeft de lasten weg maar houdt de lusten. 

Wil je ook de verhuur bij ons onderbrengen? Ook dat nemen we graag van je over! 

Opgestart in 2021

Innovatief, gedreven, jong en ervaren

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 10+ erkende google reviews 

20+ Transacties

Woningen en appartementen

Beheer-plus-module

Naast vastgoedmanagement is het verhuren van het object ook aan de orde. Er valt weinig te beheren indien de woning leeg staat. 

Maar welke makelaar kies ik? Welke kosten zijn hieraan verbonden? 

Met deze vragen kunnen wij je verder helpen. Wij maken gebruik van ons netwerk en je hoeft niet meer zelf op zoek naar een makelaar. Door onze samenwerkingen en specialismes onder 1 dak kunnen wij je volledig adviseren.

Met de “beheer-plus-module” heb je het gemak van volledig beheer met verhuur. Wij verzorgen niet alleen het volledige vastgoedmanagement maar ook de screening, promotie, bezichtiging(en) en stellen het huurcontract op zodra de woning leeg komt te staan. 

Aanhuurmakelaar Regio Vastgoedbeheer

Gelukkige klanten

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

Chris Fernhout

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

blank
5/5

Jimmy Middendorp

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen