Volledig beheer

Volledig Vastgoedbeheer

Onze volledig beheermodule is de meest gekozen optie voor vastgoedbeheer, en dat is niet zonder reden. Als je alleen kiest voor financieel of technisch beheer, blijf je als verhuurder altijd in contact met de huurder. De meeste verhuurders willen dit juist vermijden. Daarom kies je voor een beheerder: een specialist die alle zaken rondom jouw verhuurd vastgoed overzichtelijk en gestructureerd voor je regelt. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons en zorgen ervoor dat jij geen slapeloze nachten hebt.

Hoe doen wij dit?

Wij maken gebruik van krachtige workflows, moderne software en een uitgebreid netwerk van lokale monteurs en specialisten. Dit bespaart jou als opdrachtgever niet alleen veel tijd, maar ook aanzienlijke kosten. Kies voor volledig vastgoedbeheer en ervaar het gemak en de gemoedsrust van professioneel en volledig beheer.

Illustratie van onze online omgeving.

Voor het echte gemak kies je volledig vastgoedbeheer.

Met onze volledige vastgoedbeheermodule worden wij het vaste aanspreekpunt voor jou en je huurder. Regio Vastgoedbeheer staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om te ondersteunen. 

Door gebruik te maken van een up-to-date vastgoedsoftwarepakket heb je altijd inzage in de huuradministratie en technische staat van de woning.

Je krijgt van ons een eigen online omgeving waar alle handelingen, documenten en calamiteiten terug te zien zijn. Het is hierdoor in één oogopslag duidelijk hoe je er voorstaat.

Jouw vastgoed laten beheren?

Wij gaan voor jou het verschil maken

Krachtige workflows

Door innovatie behouden wij het overzicht

Beoordeeld met 4,9/5

Gebaseerd op 70+ erkende google reviews

24/7 bereikbaarheid

Voor noodmeldingen

Beheer-plus-module

Ontdek de ultieme vastgoedbeheeroplossing met onze module die zowel beheer als verhuur voor u uit handen neemt. Ideaal voor verhuurders van studentenhuisvesting of voor situaties met meerdere huurmutaties per jaar, biedt deze module ongeëvenaarde gemoedsrust en efficiëntie.

Als verhuurder profiteert u van de zekerheid dat uw woning voor een vaste maandprijs keer op keer gevuld wordt. Bovendien heeft u gedurende het hele proces slechts één vast aanspreekpunt, die al uw zorgen wegneemt en alle werkzaamheden voor u regelt. Kiest u voor onze module, dan kiest u voor gemak, betrouwbaarheid en een zorgeloze verhuurervaring.

Max van Santen - Eigenaar Regio Vastgoedbeheer
Jouw vastgoedmanager Max

Gelukkige klanten

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

C. Fernhout

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

5/5

J. Middendorp

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

G. Caassen