Wie ben ik?

Hi, ik ben Max van Santen,

Vastgoedbeheerder en eigenaar van Regio Vastgoedbeheer. Vastgoed heeft al jaren mijn interesse. Na gewerkt te hebben bij verschillende werkgevers besloot ik voor mijzelf te beginnen en daarmee mijn droom waar te maken. 

Ik heb brede ervaring opgedaan bij uiteenlopende werkgevers waaronder makelaars, vastgoedbeheerders en vastgoedinvesteerders. Met passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen heb ik in 2021 mijn eerste onderneming, Regio Vastgoedbeheer, gelanceerd. Mijn doel hierbij “het beter doen dan mijn concurrent” door portefeuille optimalisatie door middel van innovatie.

'Ik breng jouw vastgoedportefeuille weer op orde.'

Regio Vastgoedbeheer onderscheidt zich in de volgende vakgebieden:

01.

Volledig beheer

Voor het echte gemak kies je de volledig-beheer-module of onze beheer-plus-module.

02.

Aanhuur

Neem Regio Vastgoedbeheer als aanhuurmakelaar en zet zo een stap dichter bij jouw droom huis. 

03.

Verhuur

Ook voor een wervende advertentietekst, professionele foto’s en een huurovereenkomst conform de Nederlandse wetgeving kun je bij ons terecht.

werkwijze


Kortom: een investering zonder hoofdpijn!