Wie ben ik?

Even voorstellen:

Mijn naam is Max van Santen en ben de trotse eigenaar van Regio Vastgoedbeheer. Vastgoed heeft al jaren mijn interesse. Na gewerkt te hebben bij verschillende werkgevers besloot ik voor mijzelf te beginnen en daarmee mijn droom waar te maken. 

 

Ik heb brede ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers waaronder makelaars, vastgoedbeheerders en verhuurders. Met passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen kan ik nu trots zijn op de lancering van mijn onderneming. Mijn doel is “Het beter doen dan mijn concurrent”.

Onze kwaliteiten

Wij onderscheiden ons in de volgende vakgebieden:

01.

Technisch beheer

Voor alle vragen met betrekking tot het technisch onderhoud.
In geval van nood zijn wij 24/7 bereikbaar.

02.

Financieel beheer

Voor het verzorgen van de huuradministratie en bijkomende financiële handelingen.

03.

Verhuur

Ook voor een wervende advertentietekst, professionele foto’s en een huurovereenkomst conform de Nederlandse wetgeving kun je bij ons terecht.

werkwijze


Kortom: een investering zonder hoofdpijn!