Wie ben ik?

Even voorstellen:

Mijn naam is Max van Santen en ben de trotse eigenaar van Regio Vastgoedbeheer. Vastgoed heeft al jaren mijn interesse. Na gewerkt te hebben bij verschillende werkgevers besloot ik voor mijzelf te beginnen en daarmee mijn droom waar te maken. 

Ik heb brede ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers waaronder makelaars, vastgoedbeheerders en verhuurders. Met passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen kan ik nu trots zijn op de lancering van mijn onderneming. Mijn doel is “Het beter doen dan mijn concurrent”.

'Ik help vastgoedinvesteerders bij het beheren en verhuren van particuliere huurwoningen.'

Regio Vastgoedbeheer onderscheidt zich in de volgende vakgebieden:

01.

Volledig beheer

Voor het echte gemak kies je de volledig-beheer-module of onze beheer-plus-module.

02.

Aanhuur

Neem Regio Vastgoedbeheer als aanhuurmakelaar en zet zo een stap dichter bij jouw droom huis. 

03.

Verhuur

Ook voor een wervende advertentietekst, professionele foto’s en een huurovereenkomst conform de Nederlandse wetgeving kun je bij ons terecht.

Kantoor van Regio Vastgoedbeheer

werkwijze


Kortom: een investering zonder hoofdpijn!