# THE NEW WAY

Je (t)huis op de beste manier verkopen

Als je van plan bent je woning te verkopen dan wil je de beste prijs en de beste koper. Wij, Regio Vastgoedbeheer, zijn ervan overtuigd dat je dit alleen bereikt door out of the box te denken. 

Met onze nieuwe manier van verkopen krijgt jouw woning de aandacht die het verdient. Het gevoel juist overbrengen en de potentiële koper dezelfde emotie laten voelen die jij ook had toen je de woning kocht, dat is een magisch moment.  

Dit moment creëer je niet met een standaard tekst of een paar foto’s. Door aandacht te besteden aan de plek waar het echt om draait, de emotie, kunnen wij jouw wensen doorvertalen naar een goede marketingstrategie voor de gewenste doelgroep.  

Huis verhuren in Nieuwegein

Huis verkopen bij Regio Vastgoedbeheer?

Het model van vroeger, een woningadvertentie plaatsen en dan maar wachten tot er iemand hapt, zal niet meer het gewenste resultaat opleveren. 

Wij staan voor innovatie. Actief opzoek gaan naar een geschikte koper. De koper binnen een oogopslag enthousiasmeren en uitnodigen tot het ondernemen van actie. 

Dit doen wij door middel van beeldmateriaal afgestemd op de doelgroep. Door het maken van korte filmpjes voor Facebook, Instagram en/of Tiktok creëer je in een veel kortere tijd een veel groter bereik. 

Met deze filmpjes brengen wij niet alleen de woning goed in beeld maar brengen wij de emotie ook goed over. Onze potentiële kopers zien zichzelf er al helemaal wonen. Dit zorgt voor het gewenste resultaat, een geslaagde verkoop aan jouw ideale koper. #thenewway 

Durf jij af te stappen van het oude verkoopmodel?

De kwaliteit die je gewend bent, maar dan in een nieuw jasje met #thenewway.

Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

#THE NEW WAY

De nieuwe manier van een huis verkopen

Weg met de standaard promotie

Wij laten jouw woning pas echt opvallen!

Aandacht voor jou en de woning

Wij verkopen niet alleen een woning maar ook een emotie

Op maat gemaakt marketingplan

Bereik de ideale doelgroep door de nieuwste trends te volgen

Ik ben klaar voor #the new way

Je huis verkopen op een unieke manier

klantbeoordelingen

What a pleasure it is to work with Max. He really goes out of his way to ensure that you have the information you need, that you make the right decisions and inform you clearly of everything related to the market, the area and the property we were interested in. I would not refer anybody else except Max if you are looking to buy a property. Well done Max! You will become one of the best in the Netherlands with your attitude and can-do approach.

5/5

Hansie

Heel prettige geholpen door regio Vastgoedbeheer. Hij is heel snel met het regelen van alles en is ten alle tijden bereikbaar. Ik kan regio Vastgoedbeheer aanraden voor iedereen die op zoek is naar een woning. Indien ik weer een nieuwe woning nodig heb dan doe ik dit zeker weer via regio Vastgoedbeheer.

5/5

Renzo

Ik was op zoek naar een huurwoning, via regio vastgoedbeheer aan een super woning gekomen. Geen gezeur alles netjes geregeld. Hele aardige jonge man met veel ambitie! Mocht ik weer gaan verhuizen ga ik zeker nog eens via regio vgb op zoek. Goede keus voor iedereen

5/5

Tristan