Vindt je droomhuis met ons als aankoopmakelaar!

Opzoek naar een woning en kunt u hulp gebruiken?

Het ontbreken van een aankoopmakelaar brengt risico’s met zich mee: u kunt valkuilen en verborgen gebreken in een woning over het hoofd zien, prijsonderhandelingen kunnen ongunstig verlopen en u kunt verstrikt raken in het ingewikkelde papierwerk en de juridische aspecten, wat tot problemen kan leiden.

Gelukkig biedt Regio Vastgoedbeheer de oplossing als aankoopmakelaar. Met diepgaande lokale kennis vinden we uw ideale woning, vermijden we valkuilen en onderhandelen we gunstige prijzen voor u. We begeleiden u door papierwerk en juridische zaken, en ons netwerk vergemakkelijkt het proces. Met onze hulp vergroot u de kans op een succesvolle en voordelige huisaankoop in uw regio.

Wat kunt u verwachten van ons als aankoopmakelaar?

blank

Hoe gaan wij als aankoopmakelaar te werk?

Maak je woningwisseling een zorgeloze ervaring! Van hectische bezichtigingen tot het doornemen van contracten en verzamelen van documenten – het kan overweldigend zijn. Maar geen paniek, wij staan voor je klaar!

Bij ons hoef je geen vinger uit te steken. Wij begeleiden je tijdens snelle bezichtigingen, nemen de contracten zorgvuldig door en fungeren als je betrouwbare steun gedurende het hele proces. Geen stress, alleen vertrouwen en volledige ondersteuning.

Sta sterk met een aankoopmakelaar die jouw belangen vooropstelt. Transformeer de zoektocht naar een woning tot een vlekkeloze periode en vraag assistentie aan onze deskundige professionals. Beleef de opwinding van het vinden van je nieuwe thuis zonder enige stress!

Woningen i.o. aangekocht

Lessinglaan 11 A

Lessinglaan 11 A, Utrecht

Leuk hoek appartement met grote tuin aan de voorzijde, gelegen in de geliefde wijk Oog in Al (te Utrecht). Op 10 minuten afstand van het centrum.

Graaf Florisweg 100

Graaf Florisweg 100, Gouda

Deze charmante goed onderhouden woning combineert karakteristieke details met eigentijds comfort. Gelegen in de geliefde wijk Gouda Noord.

Beneluxlaan 593 Regio Vastgoedbeheer

Beneluxlaan 593, Almere

Fantastisch driekamerappartement nabij het centrum. De woning is gelegen in een rustige wijk en heeft een gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam en Amersfoort.

forelstraat 40 te Arnhem

Forelstraat 40, Arnhem

Ruime hoekwoning met een voor- en achtertuin in een kindvriendelijke wijk. Recentelijk voorzieningen  getroffen om het energielabel te verbeteren. Voorzien van zonnepanelen 

Aanbod Hondsdrafstraat 7

Hondsdrafstraat 7, Arnhem

Gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning gelegen in een rustige wijk.  Woning heeft 3 slaapkamers en een woonoppervlak van 90m2 door de uitbouw aan de achterkant. 

Aangekocht Markt 13 Veenendaal

Markt 13, Veenendaal

Ruim en licht driekamerappartement in het centrum van Veenendaal. Met twee flinke balkons aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement geniet je heerlijk in de zon.

Prins Bernhardlaan 194

Prins Bernhardlaan 194, Veenendaal

Sfeervolle hoekwoning met aangebouwde garage. De woning heeft een grote schuinlopende tuin, welke is gelegen op het zuidoosten.

Hoe klanten ons ervaren?

Lees een van onze Google reviews

Een makelaar die ons door het hele traject heeft geleid, van het beoordelen van aanbiedingen en het zoeken van huizen die aan onze eisen voldoen, tot het bieden van verbindingen die letterlijk zorgden voor elke stap van het proces (financiën, eigendomscontrole, vertalingen, notaris, enz.).  Ik kan met gemak zeggen dat hij van onschatbare waarde was, ons informatie verschafte, maar ook begeleiding gaf door het hele proces, goed geïnformeerd over het gebied, eersteklas onderhandelaar en altijd beschikbaar voor onze vragen. We zijn meer dan blij om Max als makelaar te hebben en zouden het echt aanbevelen!!!

5/5

M. Tomovski

Max is een super vriendelijke, behulpzame en meedenkende makelaar. Hij kent de markt goed en denkt goed met je mee qua woonwensen. Daarnaast is hij altijd bereikbaar en probeert hij het beste voor zijn klanten te regelen. Kortom: we kunnen hem aan iedereen die een huis zoekt aanraden.

5/5

Thomas

Onze eerste woning samen gevonden doormiddel van erg fijn contact, proactieve houding en daadwerkelijke interesse om ons zo goed en snel mogelijk te helpen. Een ware aanrader voor de zoekende!

5/5

Tommy