Vastgoedbeheer

Wat is een vastgoedbeheerder?

Een vastgoedbeheerder is een belangenbehartiger voor zowel huurder als verhuurder. Je kunt hem zien als echte duizendpoot. De vastgoedbeheerder onderhoud het contact met huurder en verhuurder en is het eerste aanspreekpunt bij vragen en calamiteiten.  

Als je het vastgoedbeheer niet langer zelf wil doen kun je kiezen voor de module(s) financieel en/of technisch beheer. Doordat je dit zelf in de hand hebt blijf je de regie houden en wordt je ondersteund waar nodig.  

Benieuwd over welke kwaliteiten een vastgoedbeheerder moet beschikken? Lees het hier 

Het vastgoedbeheer uitbesteden

Het vastgoedbeheer uit handen geven bij een vastgoedbeheerder die staat voor innovatie.

Behoud het persoonlijke contact door één vast aanspreekpunt en besteed het volledig beheer uit zonder zorgen. Dit is wat ons onderscheidend maakt. Het uitbesteden bij een professional maar toch het persoonlijke contact waarborgen.

Kies jouw vastgoedbeheer module

Regio Vastgoedbeheer Office

Financieel beheer

Wij, Regio Vastgoedbeheer, maken duidelijke afspraken en verzorgen de gehele financiële administratie vanaf moment één. Een duidelijk financieel overzicht, waaronder huurpenningen, servicekosten afrekening maar ook het doorvoeren van de huurverhoging. 

Lees meer

Bouwvakker naast huis springend van geluk

Technisch beheer

Technisch beheer gaat om mensen, vertrouwen en natuurlijk stenen. Regio Vastgoedbeheer staat altijd voor u en uw huurders klaar, óók wanneer de nood aan de man is. 

 

Lees meer

 

Huis verhuren - Thenewway

Huis verhuren

Jij wil toch ook de beste prijs en beste huurder voor jouw woning? Dat bereik je niet met een standaard advertentie. Ga voor het optimale resultaat en kies voor onze nieuwe manier van verhuren. #Thenewway 

Lees meer

Wat kun je verwachten?

blank

Start het beheer in 4 stappen

01.

Oriëntatie

Bekijk ons verschillende aanbod in beheermodules, bekijk de flyer of vraag meer informatie aan via het contactformulier

02.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. Maatwerk nodig? Geen probleem, wij sturen een offerte met de verschillende mogelijkheden. 

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.