Vastgoedbeheer

Wat is een vastgoedbeheerder?

Een vastgoedbeheerder is een belangenbehartiger voor zowel huurder als verhuurder. Je kunt hem zien als echte duizendpoot. De vastgoedbeheerder onderhoud het contact met huurder en verhuurder en is het eerste aanspreekpunt bij vragen en calamiteiten.  

Als je het vastgoedbeheer niet langer zelf wil doen kun je kiezen voor de module(s) financieel en/of technisch beheer. Doordat je dit zelf in de hand hebt blijf je de regie houden en wordt je ondersteund waar nodig.  

Benieuwd over welke kwaliteiten een vastgoedbeheerder moet beschikken? Lees het hier 

Het vastgoedbeheer uitbesteden

Laat je vastgoedbeheer over aan een innovatieve vastgoedbeheerder.

Geniet van het gemak van één vast aanspreekpunt en laat alle zorgen los door het volledige beheer uit te besteden. Dit is wat ons onderscheidt: professioneel uitbesteden met behoud van persoonlijk contact.

Kies jouw vastgoedbeheer module

Regio Vastgoedbeheer Office

Financieel beheer

Bij Regio Vastgoedbeheer zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende service en het ontzorgen van onze klanten vanaf het allereerste moment. Met onze expertise zorgen we voor heldere afspraken en nemen we de volledige financiële administratie op ons. Je kunt rekenen op een transparant financieel overzicht, inclusief een nauwkeurige afhandeling van huurpenningen en servicekosten, evenals de correcte doorvoering van huurverhogingen.

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het beheren van jouw vastgoed en het stroomlijnen van jouw financiële processen. 

Lees meer

Bouwvakker naast huis springend van geluk

Technisch beheer

Wij begrijpen dat het technisch beheer niet alleen gaat om het beheer van stenen, maar ook om de mensen en het opbouwen van vertrouwen. We zijn er altijd voor zowel u als uw huurders, zelfs in urgente situaties wanneer er een noodsituatie is.

Ons team staat paraat om snel en efficiënt technische problemen op te lossen, of het nu gaat om een defecte verwarming, een lekkage of een ander onverwacht probleem. We streven ernaar om uw huurders tevreden te stellen en uw vastgoed in optimale staat te houden, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

Lees meer

Huis verhuren - Thenewway

Huis verhuren

Wil jij de allerbeste prijs en de ideale huurder voor jouw woning? Een standaard advertentie volstaat daar niet voor. Durf te kiezen voor onze revolutionaire aanpak in verhuur. Ga voor het ultieme resultaat en ontdek #Thenewway.

Lees meer

Wat kun je verwachten?

blank

Start het beheer in 4 stappen

01.

Oriëntatie

Bekijk ons verschillende aanbod in beheermodules, bekijk de flyer of vraag meer informatie aan via het contactformulier

02.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. Maatwerk nodig? Geen probleem, wij sturen een offerte met de verschillende mogelijkheden. 

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.