Financieel vastgoedbeheer

Financieel vastgoedbeheer

Wij, Regio Vastgoedbeheer, maken duidelijke afspraken en verzorgen de gehele financiële administratie vanaf moment één. Een duidelijk financieel overzicht, waaronder huurpenningen, servicekosten afrekening maar ook het doorvoeren van de huurverhoging. 

Door gebruik te maken van onze financiële en administratieve module heeft u altijd de administratie op orde. Deze overzichten kunt u rechtstreeks overhandigen aan uw boekhouder of de belastingdienst. 

 

Wat kun je verwachten?

Hoe werkt het financieel beheer?

Als het gaat om het verhuren van een pand, is het essentieel om op de hoogte te blijven van uw financiën. Het verwaarlozen van dit aspect van vastgoedbeheer kan resulteren in het verliezen van de controle over de grootste investering van uw leven.

Handelt u zelf de jaarlijkse huurverhoging, servicekostenafrekening en facturering af? Verstuurt u elke maand op hetzelfde tijdstip facturen? Of beheert u nog steeds technische facturen handmatig in Excel? Als dat het geval is, is uw vastgoedbeheer verre van geoptimaliseerd, waardoor u zowel tijd als geld verliest.

Breng uw vastgoedbeheer naar een hoger niveau door het financiële beheer uit te besteden aan Regio Vastgoedbeheer. Wij zullen alle bovengenoemde taken voor u uit handen nemen en alle essentiële informatie samenstellen in een online omgeving die 24/7 toegankelijk is. Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over onze diensten? Neem contact met ons op en één van onze  vastgoedmanagers zal geheel vrijblijvend contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Eén vast aanspreekpunt

De kracht van een kleine onderneming

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 61+ erkende google reviews

24/7 inzichtelijke administratie 

Zie alles terug in de online omgeving

Start het financieel beheer in 4 stappen:

04.

Oriëntatie

Bekijk onze beheermodules hier of vraag meer informatie aan via het contactformulier. 

01.

Kennismaking

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. 

02.

Offerte

Een duidelijke offerte die aansluit op je wensen. Maar werk nodig? Geen probleem! 

03.

Start het beheer!

Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan we direct voor je aan de slag.

Vragen over het financieel beheer?

Klik op de onderstaande button dan neem ik binnen 2 uur contact met u op.

(op werkdagen)

Aanhuurmakelaar Regio Vastgoedbeheer

Wat onze klanten zeggen?

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

Chris Fernhout

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

blank
5/5

Jimmy Middendorp

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen