Woning verhuren in Nieuwegein

Jouw woning al binnen een paar dagen verhuurd!

Je woning in Nieuwegein verhuren

Een betrouwbare huurder, hoe vind je die? Achterstallige betalingen, overlast of activiteiten die niet in jouw woning thuishoren. We willen je niet bang maken. Maar willen je helpen bij het vinden van de juiste huurder.  

Ben je opzoek naar een verhuurmakelaar die jouw woning in Nieuwegein kan verhuren? Dan ben je bij Regio Vastgoedbeheer aan het juiste adres. Met meer dan 5 jaar ervaring, en de verhuur van tientallen woningen in Nieuwegein, weten we waar we mee bezig zijn.   

Door onderzoek, screening en natuurlijk de juiste aanpak weten wij jouw woning binnen no-time te verhuren aan jouw ideale huurder. 

Woning verhuren in Nieuwegein

Klantbeoordeling

4,9/5 op basis van 39+ reviews

5/5

Stap voor stap jouw woning verhuren

Huis verhuren in Nieuwegein

Waarom je woning verhuren in Nieuwegein?

Steeds meer mensen ontsnappen de drukte van een grote stad en trekken naar de randgemeentes. De gemeente Nieuwegein is met ruim 65.000 inwoners een van de grootste gemeentes uit de provincie Utrecht.  

Door de toenemende vraag naar eengezinswoningen en appartementen in de randgemeentes is Nieuwegein ideaal om je woning te verhuren. Op steenworp afstand van Utrecht, met goede verbinding met het openbaar vervoer en nabij uitvalswegen richting bijvoorbeeld Utrecht of Amersfoort. 

Bekijk jouw mogelijkheden

Klik op de knop en ik kom langs!

Wonen in Nieuwegein

Nieuwegein? Dat is toch die stad naast Utrecht? Precies! Op steenworpafstand van Utrecht, woon je zonder de drukte, in een stad die van alles te bieden heeft. Een groot winkelcentrum (Cityplaza), diverse sportgelegenheden (voetbal, hockey, zwemmen etc.) maar ook restaurants en barretjes. 

Heb je kinderen? Dan kun je deze veilig laten opgroeien in een van de kindvriendelijke wijken zoals Galecop of Hoge Landen. In deze wijken zijn verschillende basisscholen en ook voortgezet onderwijs daarnaast kun je genieten van een van de vele parken en speelmogelijkheden.  

Ondanks het inwonersaantal van ruim 65.000 inwoners ervaar je de rust. Iets wat mensen in de stad vaak niet hebben. Vandaar dat Nieuwgein al jaren groeiende is en steeds meer mensen vanuit de stad (Utrecht) naar Nieuwegein verhuizen.   

Nieuwegein - vastgoed - verhuur

Klantbeoordeling

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

Chris Fernhout

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

blank
5/5

Jimmy Middendorp

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen