vastgoedbeheer Amersfoort

Vastgoedbeheer Amersfoort

Naast het verhuren van je woning kun je ook de dagelijkse werkzaamheden (het vastgoedbeheer) uitbesteden bij een professional. Heb je zelf geen tijd voor de technische problemen, het versturen van huurfacturen of vragen van huurders, maar wil je wel het overzicht bewaren? Dan is ons vastgoedmanagement zeker wat voor jou! 

Kies uit het financiële en/of het technische beheer en behoud controle door te worden ondersteund waar nodig.  

Met onze 24/7 bereikbaarheid, uitsluitend gebruik van lokale monteurs en online omgeving waarin alle meldingen zijn terug te zien maken wij voor jou het verschil.  

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop 

Het vastgoedbeheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

500+ Schades verholpen

Door gebruik van lokale monteurs

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 36+ erkende google reviews 

24/7 bereikbaar voor nood

De zekerheid van een gerenomeerde vastgoedbeheerder

Waarom het vastgoedbeheer uitbesteden?

Door het vastgoedbeheer onder te brengen bij een professionele partij behoudt je grip op de investering zonder hier zelf actief mee bezig te zijn. Naast je dagelijkse werkzaamheden zit je niet te wachten op wanbetaling, technische problemen en alle stress die dit met zich meebrengt. 

Vastgoedbeheer bij regio vastgoedbeheer bied je de volgende zekerheden: 

  • Een kinderlijk eenvoudig financieel overzicht (huurbetalingen, kosten onderhoud en eventuele betaalachterstanden van huurders zijn in één oogopslag inzichtelijk) 
  • Grip op technische meldingen (zie exact wanneer we de melding ontvangen hebben en welke vervolgstappen er zijn genomen) 
  • Lokale monteurs (direct inzetbaar 24 uur per dag 7 dagen per week) 
  • Je eigen vastgoedmanager (één aanspreekpunt die alle ins en outs van jouw woning of portefeuille weet en graag met je doorneemt wanneer de situatie zich daarvoor leent).  

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Ben je al bekend met onze beheermodules? Bekijk de verschillen hier.

02.

Adviesgesprek

Graag nemen we de mogelijkheden met je door en sturen we je na afloop van dit gesprek een vrijblijvende offerte.

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op

Hallo, mijn naam is Max van Santen

Ik ben de eigenaar van Regio Vastgoedbeheer en het vaste aanspreekpunt voor het vastgoedbeheer in Amersfoort. Heb je een vraag? Bel me gerust, dan nemen we het samen door.  

Vastgoedbeheer Amersfoort

Wat hebben andere ervaren?

Wij als verhuurmakelaar werken erg fijn samen met Max. Erg vriendelijk, reageert snel en volledig, komt afspraken na en in het algemeen fijn om mee samen te werken. Wij kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!

5/5

Interhouse Amersfoort

Ik heb met veel agenten over de hele wereld te maken gehad, maar ik kan zeggen dat Max VERUIT de vriendelijkste, meest zorgzame, gepassioneerde persoon is waarvan je duidelijk kunt zien (en voelen) dat hij het beste met je voor heeft.

Max, ik wens je het allerbeste in je vak en geloof dat je gaat uitgroeien tot een van de beste en grootste Maakelaars van Nederland!! Goed gedaan!! Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog steeds doet!

5/5

Hansie C.

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen