Beheer bedrijfsruimte

Beheer bedrijfsruimte

Elk van onze opdrachtgevers heeft ooit op een punt gestaan waarbij het beheren van bedrijfsruimte voor hen niet langer zelf te doen is. Gebrek aan tijd, de juiste kennis of de juiste materialen is vaak de reden. Maar waarom doet u het dan nog zelf? Bespaard dit kosten? U kunt uiteraard zelf proberen een melding op te lossen of het leegstaande vastgoed proberen te verhuren maar dit kost al snel veel tijd en bij het onderhoud loop je ook nog eens het gevaar dat je niet de juiste monteur inschakelt.  

Daarom maken er steeds meer klanten de overstap naar Regio Vastgoedbeheer. Geen gedoe, en geen onnodig tijdverliezen met werkzaamheden waar de expertise niet licht. Wij beheren al jaren bedrijfsruimtes op technische, financieel en commercieel gebied. Geen uitdaging is te groot en met ons landelijk netwerk van monteurs en specialisten garanderen we dat we jou kunnen helpen. 

Draag niet langer zelf alle zorgen en lasten maar laat ons je helpen!  Met een specialist uit de regio sta jij sterker en kan het zorgeloze vastgoedbeheer beginnen. 

Het beheer van jouw bedrijfsruimte uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

24/7 bereikbaar

online omgeving en 24/7 bereikbaar voor nood

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 60+ erkende google review

Uit de regio

Uitsluitend gebruik van lokale monteurs

Wat kost het beheer van een bedrijfsruimte?

Het beheren van een bedrijfsruimte is maatwerk. Afhankelijk van de door jou gekozen module(s) en de grote van de vastgoedportefeuille. Toch is het wel mogelijk om prijzen te geven object.  

Wij werken met een vaste prijs en niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten. Wij sturen je graag een vrijblijvende op maat  offerte.  

Start het beheer van bedrijfsruimte in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Ga je het vastgoedbeheer dan eindelijk uit handen geven? Goede keuze! Ben je al bekend met onze beheermodules? Bekijk ze hier.

02.

Offerte

Uiteraard spelen ook de kosten een rol. Graag nemen we de mogelijkheden met je door en sturen we je na afloop van dit gesprek een vrijblijvende offerte. 

03.

De keuze is aan jou

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over het vastgoedbeheer of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-2006332 of te mailen naar info@regiovastgoedbeheer.nl. Tot horens!

Hallo, mijn naam is Max van Santen

Ik ben de eigenaar van Regio Vastgoedbeheer en het vaste aanspreekpunt voor het beheer van bedrijfsmatig vastgoed. Heb je een vraag? Bel me gerust, dan nemen we het samen door.  

blank

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op

Wat hebben andere ervaren?

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

Chris Fernhout

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

blank
5/5

Jimmy Middendorp

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen