Vastgoedbeheer

Zorgeloos het vastgoedbeheer uit handen geven bij een regionale partner die staat voor innovatie. Het uitbesteden bij een professional maar toch het persoonlijke contact behouden. Dit is uiteraard mogelijk. Wij, Regiovastgoedbeheer, zijn 24/7 bereikbaar, bieden transparante kosten en hebben een vast aanspreekpunt. Wacht niet langer en stel zelf je module samen.
Regio Vastgoedbeheer Office

Financieel beheer

Wij, Regio Vastgoedbeheer, maken duidelijke afspraken en verzorgen de gehele financiële administratie vanaf moment één. Een duidelijk financieel overzicht, waaronder huurpenningen, servicekosten afrekening maar ook het doorvoeren van de huurverhoging. 

Lees meer

Bouwvakker naast huis springend van geluk

Technisch beheer

Technisch beheer gaat om mensen, vertrouwen en natuurlijk stenen. Regio Vastgoedbeheer staat altijd voor u en uw huurders klaar, óók wanneer de nood aan de man is. 

 

Lees meer

 

Een garagebox in Zoetermeer

XLBOX

Om jou als opdrachtgever werkzaamheden uit handen te nemen heeft XLBox samen met Regio Vastgoedbeheer een uniek beheerpakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit het financieel- en technische beheer maar ook de verhuur van de box(-en).

Lees meer

Opgestart in 2021

Innovatief, gedreven, jong en ervaren

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 10+ erkende google reviews 

20+ Transacties

Woningen en appartementen

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Bekijk ons verschillende aanbod in beheermodules, bekijk de flyer of vraag meer informatie aan via het contactformulier. 

02.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. Maatwerk nodig? Geen probleem, wij sturen een offerte met de verschillende mogelijkheden. 

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wat kun je verwachten?