Vastgoedbeheer

Regio Vastgoedbeheer

Partner in de regio, 24/7 bereikbaar, transparante kosten en persoonlijk contact.
Gebouw met meerdere verdiepingen

Financieel beheer

Wij, Regio Vastgoedbeheer, maken duidelijke afspraken en verzorgen de gehele financiële administratie vanaf moment één. Een duidelijk financieel overzicht, waaronder huurpenningen, servicekosten afrekening maar ook het doorvoeren van de huurverhoging. 

Door gebruik te maken van onze financiële en administratieve module heb je altijd de administratie op orde. Deze overzichten kun je rechtstreeks overhandigen aan je boekhouder of de belastingdienst. 

Wat kun je verwachten?

 • Verzenden en incasseren van de huurfacturen 
 • Bewaken van de huurachterstanden (inclusief verzenden herinneringen en aanmaningen)
 • Ondersteuning in een incasso traject 
 • Verzorgen van de jaarlijkse huurverhogingen
 • Altijd een vast aanspreekpunt 

Aarzel niet om contact op te nemen, dan nemen wij de details door.

Bouwvakker naast huis springend van geluk

Technisch beheer

Technisch beheer gaat om mensen, vertrouwen en natuurlijk stenen. Regio Vastgoedbeheer staat altijd voor u en uw huurders klaar, óók wanneer de nood aan de man is. 

Met ons brede netwerk van lokale monteurs blijven de lijnen kort en de kosten laag. De focus ligt niet alleen op het verhelpen van de calamiteit maar ook op een nette afhandeling van het contact met uw huurders.

Onze uitgebreide technische beheermodule bestaat onder andere uit het coördineren van technische meldingen, het aansturen van een betrouwbare monteurs en het opstellen of aangaan van servicecontracten. 

Wat kun je verwachten?

 • 24 uur per dag bereikbaar
 • Een vast aanspreekpunt
 • Betrouwbare monteurs
 • Brede technische kennis
 • Bekend met alle wet- en regelgeving
 • Verzekerd van een juiste oplossing en afhandeling van de problemen
Een garagebox in Zoetermeer

XLBOX

Om jou als opdrachtgever werkzaamheden uit handen te nemen heeft XLBox samen met Regio Vastgoedbeheer een uniek beheerpakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit het financieel- en technische beheer maar ook de verhuur van de box(-en).

Door gebruik te maken van dit pakket ben je verzekerd van een belegging waar je geen omkijken meer naar hebt. Wij incasseren de maandelijkse huurpenningen, zijn voor noodmeldingen 24/7 bereikbaar en vinden een geschikte huurder die aansluit bij de doelgroep en het object. Kortom een belegging zonder hoofdpijn!

Regio Vastgoedbeheer is dé vastgoedbeheerder met altijd een specialist in jouw regio. Met ons netwerk van lokale monteurs en vakmensen bieden wij een goede service en houden de kosten laag.

Ben je geïnteresseerd in deze dienstverlening? Dan plannen wij graag vrijblijvend een gesprek om onze werkzaamheden verder toe te lichten.

Inschrijving voor een woning

01.

Inschrijving

Schrijf je in als woningzoekende en wij informeren je over aanbod in jouw zoekgebied.

02.

Bezichtiging

Wordt dit jouw droomhuis?

03.

Screening

Ook de zakelijke kant komt aan bod.

04.

Akkoord

Gefeliciteerd!

Inschrijf formulier