Huurwoning vinden - Wij helpen je graag!

Opzoek naar een huurwoning en kun je hulp gebruiken?

Ben je al een tijdje op zoek naar een huurwoning, maar lijkt het alsof het je maar niet lukt? Met zoveel andere zoekers is het moeilijk om iets te vinden dat groot genoeg is, betaalbaar is en niet net voor je neus wordt weggekaapt.

Dat begrijpen we maar al te goed, en het kan behoorlijk vervelend en frustrerend zijn. Iedereen verdient een fijn thuis, en daarom staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van jouw ideale huurwoning. Kies voor Regio Vastgoedbeheer als jouw aanhuurmakelaar en zet een grote stap dichter bij JOUW perfecte huurwoning.

 

"wij vinde dé huurwoning voor jou"

Wat kun je verwachten?

Aanhuurmakelaar

Hoe werkt een aanhuurmakelaar?

Het wisselen van woning kan behoorlijk stressvol zijn. Het is geen alledaagse bezigheid, en waar moet je eigenlijk echt op letten? Tijdens een bezichtiging heb je vaak niet meer dan 30 minuten om al je vragen te stellen, eventuele problemen op te merken en uiteindelijk een beslissing te nemen.

Maar er komt nog meer bij kijken, zoals het lezen van het contract, het verzamelen van documenten en het vergelijken van prijzen voor nutsvoorzieningen.

Het is veel werk, en misschien kun je wel wat hulp gebruiken. Wij nemen graag al deze taken voor je uit handen. We gaan met je mee naar bezichtigingen, lezen het contract voor je en bespreken het samen met jou. Gedurende de hele zoektocht (en daarna) fungeren we als jouw vraagbaak.

Sta sterker in je schoenen met een aanhuurmakelaar die jouw belangen behartigt. Laat de zoektocht naar een woning geen stressvolle periode worden en vraag hulp aan een van onze professionals.

Leuke feiten

Wat kost een aanhuurmakelaar in Utrecht?

We werken met een vaste prijs van € 1299,- excl BTW. en niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten en hebben we er geen baat bij een duurdere woning aan te bieden. 

Vragen voor de aanhuurmakelaar?

Plan een vrijblijvend gesprek met me in door op de knop te klikken. Ik reageer doorgans binnen 2 uur.

Aanhuurmakelaar - regio vastgoedbeheer - woningen
Max van Santen (jouw aanhuurmakelaar)

Hoe klanten ons ervaren?

Max is een professionele, vriendelijke man. Eerlijk en kan zich goed inleven in de situatie van de klant, waarbij hij oprecht geïnteresseerd is en goed met je meedenkt in oplossingen. Het contact verloopt snel en soepel.
Kortom, een goede aanrader als aanhuurmakelaar, ook als particulier.

5/5

Anneke

Max was uiterst behulpzaam en vriendelijk tijdens het hele proces van het vinden van een huurwoning, dankzij zijn expertise wisten we wat we moesten bieden voor ons nieuwe huis en alles kwam goed! Hij was ook de enige die ons wilde helpen voordat we naar Nederland verhuisden, toen we nog in Portugal waren. Sterk aanbevelen.
5/5

H. Saldanha

Max was ongelooflijk, zeer reactief en de communicatie was heel gemakkelijk. Hij hielp me om in korte tijd een huis voor me te vinden!

5/5

Y. Radja