Max van Santen

Max van Santen

Wat is een verhuurdersverklaring?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Verhuurdersverklaring Regio Vastgoedbeheer

Wanneer u een nieuwe woning wilt gaan huren zal de verhurende partij een aantal documenten opvragen. Een van deze documenten is de verhuurdersverklaring. Maar wat houdt zo’n verklaring in? Wie heeft een verhuurdersverklaring nodig? En waar vraagt u zo’n document op? 

Een verhuurdersverklaring is een document opgesteld door uw huidige verhuurder of beheerder waaruit moet blijken dat u een goede huurder bent geweest. Deze verklaring vraagt de nieuwe verhuurder op ter ondersteuning van uw dossier. Uit het document moet blijken of er gedurende de huurperiode sprake is geweest van huurachterstand, overlast of feiten waar het gehuurde niet voor bestemd is. Hierbij kunt u denken aan de uitvoering van bedrijfsactiviteiten of hennepteelt. 

Het opvragen van een verhuurdersverklaring is gratis. Zorg er echter wel voor dat het document bij inschrijving voor een nieuwe woning niet ouder is dan 3 maanden en het liefst niet ouder is dan 1 maand.  

Bent u een huurder bij Regio Vastgoedbeheer? Vraag dan hier u verhuurdersverklaring op.  

 Geen huurder bij Regio Vasgoedbeheer? Download hieronder ons GRATIS format.

More to explorer

Huisvesting voor medewerkers

Huis vesting voor medewerkers

Hoe vindt je huisvesting voor medewerkers? Het wordt steeds lastiger om geschikte woonruimte te vinden in Nederland. In deze hectische woningmarkt met