Dé snelste verhuurmakelaar
in Amsterdam!

Wij doen het net even anders. Een vaste prijs in plaats van een percentage van de huur. Geen dodelijk saaie advertentie teksten met een paar foto’s en dan maar afwachten.

Wij verzorgen de marketing op maat middels de beste workflows waardoor we jou als verhuurder dit zeer concurrerende tarief kunnen bieden zonder in te moeten leveren op de kwaliteit.

Verhuren voor € 1.700,- inclusief btw.

Plan een vrijblijvend gesprek met ons in dan nemen we de mogelijkheden samen door. 

Max van Santen - Eigenaar Regio Vastgoedbeheer

Waarom zijn wij de snelste verhuurmakelaar in Amsterdam?

Jouw perfecte huurder kijkt niet alleen maar op Funda, maar zit gemiddeld ook meer dan 2 uur per dag op sociale media. Een gemiste kans om hier niks mee te doen toch? Daarom hebben wij #thenewway ontwikkeld.

Dé nieuwe manier van verhuren. Marketing aangepast op jouw beoogde kandidaat door in te spelen op trends. Niet alleen adverteren op de standaard sites zoals Funda maar ook met korte krachtige filmpjes op sociale media en gebruik van artificial intelligence.

Met deze bewezen aanpak weten wij jouw woning binnen een paar dagen te verhuren. Laten we vrijblijvend kennismaken dan nemen we de mogelijkheden door.

Meer informatie?

Vul het onderstaande formulier in en krijg binnen twee uur (op werkdagen) een reactie. 

Wat kun je van het verhuren in Amsterdam verwachten?

Durf jij af te stappen van het oude verhuurmodel?

De kwaliteit die je gewend bent, maar dan in een nieuw jasje met #thenewway.

Neem contact met ons op voor een verhelderend gesprek.

#THE NEW WAY

De nieuwe manier van verhuren in Utrecht

Weg met de standaard promotie

Wij laten jouw woning pas echt opvallen!

Bereik de juiste doelgroep

Door krachtige teksten vinden wij een huurder die bij jouw woning past

Binnen een paar dagen verhuurd

Wij vinden (de beste) huurders

Je huis in Amsterdam verhuren op een unieke manier?

Ik ben klaar voor #the new way! Plan een vrijblijvend gesprek

klantbeoordelingen

Lees 3 van de 70+ erkende google reviews.

Heel prettige geholpen door regio Vastgoedbeheer. Hij is heel snel met het regelen van alles en is ten alle tijden bereikbaar. Ik kan regio Vastgoedbeheer aanraden voor iedereen die op zoek is naar een woning. Indien ik weer een nieuwe woning nodig heb dan doe ik dit zeker weer via regio Vastgoedbeheer.

5/5

Renzo

What a pleasure it is to work with Max. He really goes out of his way to ensure that you have the information you need, that you make the right decisions and inform you clearly of everything related to the market, the area and the property we were interested in. I would not refer anybody else except Max if you are looking to buy a property. Well done Max! You will become one of the best in the Netherlands with your attitude and can-do approach.

5/5

Hansie

Max is een zeer vriendelijke man. Ik kreeg altijd zeer snel reactie. Er wordt goed meegedacht met je persoonlijke situatie. Goed aanbod naar vraag. Zeker een aanrader!

5/5

Mariléne