Vastgoedbeheer Maastricht

Vastgoedbeheer Maastricht

Zorgeloos rendement uit jouw vastgoedinvestering halen? Wanneer je jouw woning wilt verhuren, kom je ongetwijfeld voor diverse uitdagingen te staan, zoals meldingen over onderhoud, achterstallige betalingen of zelfs overlast van huurders. De vraag is: hoe ga je hiermee om? Ga je zelf alle zorgen oppakken of kies je voor professioneel vastgoedbeheer door een ervaren partner in de regio Maastricht?

“Geniet pas écht van je investering als je er zelf geen omkijken meer naar hebt.”

Na een hectische dag zit je waarschijnlijk niet te wachten op berichten over huurverhogingen, een gevallen dakpan of een vervelende lekkage. Toch begint een succesvolle vastgoedinvestering bij het optimaliseren van het vastgoedbeheer. Wij begrijpen als geen ander hoe cruciaal het is om het beheer efficiënt te regelen, zodat jij er minimaal omkijken naar hebt.

Kies voor zorgeloos vastgoedbeheer in Maastricht en besteed het uit aan Regio Vastgoedbeheer. Wij nemen alle zorgen voor je uit handen. Onze opdrachtgevers, voornamelijk particuliere beleggers met één of meerdere woningen/appartementen, profiteren van onze diepgaande kennis van de wijken en ons uitgebreide netwerk van lokale monteurs en specialisten. Hierdoor waarborgen wij niet alleen de kwaliteit maar houden we ook de kosten laag.

Het vastgoedbeheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

750+ Schades verholpen

Door gebruik van lokale monteurs

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 60+ erkende google reviews

24/7 bereikbaar voor nood

De zekerheid van een gerenomeerde vastgoedbeheerder

Een greep uit onze werkzaamheden:

Kosten vastgoedbeheer in Maastricht

Vastgoedbeheer is maatwerk. Afhankelijk van de door jou gekozen module(s) en de grote van de vastgoedportefeuille. Toch is het wel mogelijk om prijzen te geven per module.  

We werken met een vaste prijs en niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten. De prijs is op basis van één verhuureenheid. Zijn er meerdere verhuureenheden die je onder wil brengen bij Regio Vastgoedbeheer dan sturen wij je graag een maatwerk offerte.  

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Wil je het beheer uithanden geven? Goede keuze! Ben je al bekend met onze beheermodules? Bekijk ze hier.

02.

Adviesgesprek

Graag nemen we de mogelijkheden, voorwaarde en kosten vrijblijvend met je door. 

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Na het tekenen van de beheerovereenkomst kunnen wij binnen 24 uur aan de slag. 

Hallo, mijn naam is Max van Santen

Ik ben de eigenaar van Regio Vastgoedbeheer en het vaste aanspreekpunt voor het vastgoedbeheer in Maastricht. Heb je een vraag? Bel me gerust, dan nemen we het samen door. 

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op

Wat hebben andere ervaren?

Wij als verhuurmakelaar werken erg fijn samen met Max. Erg vriendelijk, reageert snel en volledig, komt afspraken na en in het algemeen fijn om mee samen te werken. Wij kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!

5/5

Interhouse Amersfoort

Ondanks dat Max een ingewikkelde klus had voor ons heeft hij zijn best gedaan. We hebben eerst kennis gemaakt en duidelijk gekeken naar onze wensen en mogelijkheden. Max is daarna ontzettend snel aan de slag gegaan. Max is erg aanhoudend en welwillend. Max was gemakkelijk te bereiken en communiceerde open met ons. Bedankt voor de hulp

5/5

Emma S.

Hij stond 24\/7 voor ons klaar! Is heel zachtaardig en altijd goed bereikbaar:) zijn heel te reden.

5/5

Zavtrak O.