Vastgoedbeheer Hilversum

Vastgoedbeheer Hilversum

Als vastgoedeigenaar heeft u vast niet altijd de zin of de tijd om alle administratieve of technische problemen op te lossen. U wilt een zorgeloos rendement behalen op de investering voor de toekomst, het pensioen of de uitbreiding van de vastgoedportefeuille. Gedegen vastgoedbeheer kan dan niet ontbreken. Regio Vastgoedbeheer heeft voor u dit gedegen vastgoedbeheer rondom Hilversum en ver daarbuiten.

Bespreek met ons de mogelijkheden in een vrijblijvende kennismaking.

Het vastgoedbeheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

24/7 bereikbaar

Alles inzichtelijk in de online omgeving maar voor nood 24/7 bereikbaar

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 45+ erkende google reviews

Geliefd in de regio

Door uitsluitend gebruik van lokale monteurs en specialisten

Hoe werkt het vastgoedbeheer in Hilversum?

Wij hebben als doel de eigenaar alle handelingen omtrent het vastgoedbeheer volledig uit handen te nemen. Ontzorgen, dat is wat wij doen. Dit laat zich het beste zien in het onderstaande voorbeeld:

“In een regenachtige nacht komt er water naar beneden in de woonkamer. De huurder ziet dit gebeuren en neemt actie door direct met ons te bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en sturen diezelfde nacht nog een lokale monteur om het probleem te verhelpen. Als eigenaar word je in de ochtend geïnformeerd dat er een probleem is ontstaan en deze inmiddels verholpen is. De facturatie is afgehandeld en dit zonder hier verder omkijken naar te hebben.”

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Vraag ons naar de mogelijkheden

02.

Kennismaking

Plan een vrijblijvende kennismaking

03.

Offerte

Ontvang een offerte op maat

04.

Direct aan de slag

Tekenen beheerovereenkomst en wij gaan aan de slag!

Alles begint bij een vrijblijvende kennismaking. Wij lopen samen met u de portefeuille door en kijken waar u behoefte aan heeft. Dat kan bijvoorbeeld het financieel beheertechnische beheer of een combinatie van beide zijn. Wij sturen naar aanleiding van dit gesprek een offerte. Wanneer u deze heeft geaccepteerd, kunnen wij direct aan de slag. U krijgt binnen 24 uur uw eigen inlog en kan vanaf dit moment al onze handelingen, facturen en meldingen van uw vastgoed in Hilversum terugzien.

Onze modules

Bij Regio Vastgoedbeheer heeft u onze ondersteuning, waar u wilt. U betaalt nooit te veel. Ons aanbod bestaat uit drie mogelijkheden:

Financieel beheer

Technisch beheer

Volledig beheer

Klik op de module voor meer informatie.

blank

Verhuur

Komt de woning of het appartement leeg te staan, dan helpen wij u ook graag bij de verhuur. Zo hou je alles bij één partij met slechts één aanspreekpunt. Daarnaast hebben wij jaren ervaring met goede en minder goede huurders. Hierdoor kunnen wij het kaft van het koren scheiden. Al onze huurders worden gescreend middels een NVM-woningtoets en pas hierna zullen wij een huurovereenkomst opstellen.

 

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij komen graag langs voor een kop koffie en een prijsbepaling

Neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie over het vastgoedbeheer in Hilversum of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-2006332 of te mailen naar info@regiovastgoedbeheer.nl. Wij verzorgen ook vastgoedbeheer buiten Hilversum. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tot horens!

blank

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op

Wat hebben andere ervaren?

Wij als verhuurmakelaar werken erg fijn samen met Max. Erg vriendelijk, reageert snel en volledig, komt afspraken na en in het algemeen fijn om mee samen te werken. Wij kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!

5/5

Interhouse Amersfoort

Ik heb met veel agenten over de hele wereld te maken gehad, maar ik kan zeggen dat Max VERUIT de vriendelijkste, meest zorgzame, gepassioneerde persoon is waarvan je duidelijk kunt zien (en voelen) dat hij het beste met je voor heeft.

Max, ik wens je het allerbeste in je vak en geloof dat je gaat uitgroeien tot een van de beste en grootste Maakelaars van Nederland!! Goed gedaan!! Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog steeds doet!

5/5

Hansie C.

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen