Vastgoedbeheer Den Bosch

Vastgoedbeheer Den Bosch

Haal zorgeloos rendement uit jouw vastgoedinvestering met professioneel vastgoedbeheer in Den Bosch door Regio Vastgoedbeheer. Sta niet zelf voor de uitdagingen van onderhoud, betalingsachterstanden of huurdersoverlast. Wij begrijpen het belang van efficiënt vastgoedbeheer, zodat jij je investering kunt genieten zonder gedoe.

“Geniet pas écht van je investering als je er zelf geen omkijken meer naar hebt.”

Na een drukke dag wil je geen zorgen over huurverhogingen, dakproblemen of lekkages. Bij ons begint een succesvolle vastgoedinvestering met geoptimaliseerd vastgoedbeheer. Kies voor zorgeloosheid met Regio Vastgoedbeheer in Den Bosch. Wij nemen alle zorgen uit handen, dankzij onze diepgaande kennis van wijken en ons uitgebreide lokale netwerk van monteurs en specialisten. Zo waarborgen wij kwaliteit en houden we de kosten laag voor particuliere beleggers met één of meerdere woningen/appartementen.

Vastgoedbeheer in Den Bosch uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

750+ Schades verholpen

Door gebruik van lokale monteurs

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 60+ erkende google reviews

24/7 bereikbaar voor nood

085-2006332

Onze beloftes:

Kosten vastgoedbeheer Den Bosch

Vastgoedbeheer is maatwerk. Afhankelijk van de door jou gekozen module(s) en de grote van de vastgoedportefeuille. Toch is het wel mogelijk om prijzen te geven per module.  

Bij Regio Vastgoedbeheer hanteren we een heldere aanpak: geen percentage van de huurprijs, maar een vaste prijs voor transparantie over de kosten. Deze prijs is gebaseerd op één verhuureenheid. Heb je meerdere verhuureenheden die je aan ons wilt toevertrouwen? Laat het ons weten, en we stellen graag een maatwerk offerte voor je op.

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Wil je het beheer uithanden geven? Goede keuze! Ben je al bekend met onze beheermodules? Bekijk ze hier.

02.

Adviesgesprek

Graag nemen we de mogelijkheden, voorwaarde en kosten vrijblijvend met je door. 

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Na het tekenen van de beheerovereenkomst kunnen wij binnen 24 uur aan de slag. 

Hallo, mijn naam is Max van Santen

Heb je vragen over het vastgoedbeheer? Ben je van plan het beheer uit te besteden of ben je benieuwd naar de kosten? Bel mij! Dan nemen we het samen door. 

Plan een terugbelverzoek!

Wat hebben andere ervaren?

Lees de reviews hier

Wij als verhuurmakelaar werken erg fijn samen met Max. Erg vriendelijk, reageert snel en volledig, komt afspraken na en in het algemeen fijn om mee samen te werken. Wij kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!

5/5

Interhouse Amersfoort

Ik heb veel steun gehad aan Regio Vastgoedbeheer en vooral aan Max. Persoonlijke begeleiding, snelle antwoorden en deskundig. Ik heb het gevoel gehad er niet alleen voor te staan.

5/5

Caroline

Hij stond 24\/7 voor ons klaar! Is heel zachtaardig en altijd goed bereikbaar:) zijn heel te reden.

5/5

Zavtrak O.