FAQ'S

Algemene vragen

Wij werken met een vast tarief van 1,5% inclusief 21% BTW.

Hiervoor krijg je een op maat gemaakt marketingplan en nemen wij de gehele verkoop voor je uithanden. 

Dit zijn de kosten die een makelaar in rekening brengt voor zijn diensten.

Kosten=courtage.

Regio Vastgoedbeheer is te vinden in midden Nederland. Met bewezen resultaat onder andere in de omgeving Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Ede en Veenendaal. 

Benieuwd of wij ook in jouw regio actief zijn? Neem contact met ons op.  

Via ons contactformulier of via de mail kunt u een bezichtiging inplannen. Liever eerst telefonische contact over de woning? Wij staan u graag te woord.

Uiteraard!

Graag ondersteunen wij Expats bij het aan- of verkopen van een woning. Of de huur of verhuur hiervan. 

In midden Nederland kunnen wij voor u de huur, verhuur, aan- en verkoop uithanden nemen. 

Heeft u een pand buiten deze regio neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Huurder vragen

Wij zijn voor nood 24/7 bereikbaar op 085-2006332.  

Let op! Voor reguliere gesprekken zijn wij bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. 

Wij dienen een huuropzegging altijd schriftelijk of per mail te ontvangen. Let op dat je rekening houdt met een opzegtermijn van minimaal 1 kalender maand. Een kalendermaand is niet gelijk aan 30 dagen.

Om een goed beeld te krijgen van de situatie ontvangen wij graag een omschrijving inclusief foto’s of video’s (indien mogelijk). Je kunt een melding maken via jou online omgeving, per mail of telefonisch.

Servicekosten zijn kosten die direct te herleiden zijn aan huurder door gebruik te maken van een huurwoning. Onder servicekosten vallen: kosten voor de schoonmaak, nutsvoorzieningen, internet en de kosten voor het gebruik van meubels en stoffering.

Per e-mail heb je de inloggegevens ontvangen van de online omgeving. Om bij deze omgeving te komen kun je klikken op onderstaande link: https://regiovastgoedbeheer.qaasaa.com/app 

De objecten die wij op onze website hebben staan is actueel. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van onze woningen en je voldoet aan de inkomensnorm dan kun je ons een mail sturen. 

 

Zet in je mail in ieder geval de volgende gegevens; volledige naam, telefoonnummer, bruto jaarinkomen (indicatie is voldoende) en minimaal 3 data waarop je beschikbaar bent voor een bezichtiging. 

Door op onderstaande link te klikken kun je nagaan voor welk onderhoud je als huurder verantwoordelijk bent. Als je hier vragen over hebt neem dan contact met ons op vóór het onderhoud wordt uitgevoerd. 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/woning-huren/vraag-en-antwoord/welke-kosten-zijn-voor-de-huurder-en-welke-voor-de-verhuurder 

De huur dient iedere maand voor de eerste van de maand te zijn betaald. De huurgelden kunnen worden gestort op het rekeningnummer vermeld op je factuur. De huurfacturen ontvang je elke maand rond de 25e.

Verhuurder vragen

Bekijk onze kosten voor het vastgoedbeheer hier

Wij bieden financieel en technisch beheer aan. Ook kun je bij ons terecht voor de verhuur (ookwel commercieel beheer). 

Indien je de inloggegevens niet meer weet kun je deze opnieuw opvragen door op ‘wachtwoord vergeten te klikken’. Je ontvangt dan binnen enkele minuten de nieuwe inloggegevens.

Ja, in de regio Utrecht zorgen wij zelf voor de verhuur.  

In de overige regio’s zoals; Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Limburg werken wij samen met makelaars. Indien je in een van deze regio’s een woning wilt verhuren blijft Regio Vastgoedbeheer het eerste aanspreekpunt. 

De huur wordt rond de 5de van de maand doorgestort. 

Door op onderstaande link te klikken kun je nagaan voor welk onderhoud je als verhuurder verantwoordelijk bent. Zodra wij een storingsmelding ontvangen word je hierover geïnformeerd en geven wij op voorhand aan of dit voor rekening valt van huurder of verhuurder. 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/woning-huren/vraag-en-antwoord/welke-kosten-zijn-voor-de-huurder-en-welke-voor-de-verhuurder 

Er wordt een btw-tarief gerekend van 21% voor onze dienstverlening. 

Aanhuur vragen

Deze makelaar is gespecialiseerd in het vinden van een huurwoning voor opdrachtgever. En werkt uitsluitend in opdracht van huurder en niet in opdracht van verhuurder.  

Wil je meer weten over de werkzaamheden van een aanhuurmakelaar? Lees hier onze blog.  

Regio Vastgoedbeheer is te vinden in midden Nederland. Met bewezen resultaat onder andere in de omgeving Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort, Ede en Veenendaal. 

Benieuwd of wij ook in jouw regio actief zijn? Neem contact met ons op.  

De zoektocht voor een nieuwe woning begint bij een goed zoekprofiel. Download hier het formulier wat je hiervoor kunt gebruiken.  

Na het bepalen van de wensen en het budget heb je meer inzicht in wat belangrijk en minder belangrijk voor je is.  

Download hier het formulier wat wij gebruiken om een goed zoekprofiel te maken. 

Jazeker! Uiteraard ondersteunen wij ook expats bij het vinden van een geschikte woonruimte. Hiervoor hebben wij een handige expat service ontwikkeld. Bij deze service worden de huurcontracten vertaald, vinden wij een woning en helpen wij de opdrachtgever bij het afsluiten van de nutsvoorziening(en). Ook cultuur en gebruiken zijn soms anders dan wat je gewend bent. Wij helpen je graag en informeren je over deze gebruiken. 

Staat jouw vraag hier niet tussen? neem contact met ons op