Dwergmuis 21

1422WR Uithoorn

Onder optie

Omschrijving

Ontdek het comfort van dit volledig gemeubileerde nieuwbouwappartement op een steenworp afstand van Amsterdam! Gelegen aan Dwergmuis 21 in Uithoorn, is dit de perfecte plek voor jou. 

Werk je in de buurt van Schiphol? Dan is dit appartement is echt ideaal! Binnen slechts 15 minuten ben je bij de incheckbalie. En binnen 30 minuten bevind je je al in het bruisende centrum van Amsterdam. 

Heb je liever alles binnen handbereik? Dat kan ook! Met diverse supermarkten, scholen, restaurants en sportfaciliteiten in de directe omgeving, zul je nooit te kort komen aan gemak en ontspanning. 

Dit prachtig afgewerkte, energiezuinige tweekamerappartement is per direct beschikbaar voor langdurige verhuur (24 maanden + optie tot verlenging van het contract). 

Ben je op zoek naar een heerlijk gemeubileerd en duurzaam appartement nabij Amsterdam? Meld je dan aan voor een bezichtiging. 

 

Indeling: 

Het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping. Bij binnenkomst in de ruime hal loop je de trap op naar de woonkamer met luxe keuken. 

Bij binnenkomst werden we direct omarmd door een gevoel van licht, rust en warmte. En dat is geen verrassing, met een energielabel A is de isolatie uitstekend, zodat je na een lange werkdag thuiskomt in een heerlijk verwarmde woning. 

 

De open keuken is compleet uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een vaatwasser, oven, koelkast en inductiekookplaat. Dit appartement is helemaal klaar voor gebruik, je kunt er direct intrekken. 

Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers, die je kunt gebruiken als slaap-, werk- of hobbykamer. Ook is hier de badkamer te vinden. 

Dit appartement wordt geleverd met twee bergingen: één op de begane grond naast hal in de woning zelf en de andere is bereikbaar via buitenom. 

Dit gemeubileerde appartement is beschikbaar vanaf 1 maart 2024 voor maximaal 24 maanden, met een optie tot verlenging. De huurprijs bedraagt €1750 per maand, plus €200 voor meubilering en exclusief gas, water en elektriciteit. 

Kenmerken: 

  • Per 01-03-2024 beschikbaar 
  • Gemeubileerd 
  • Vrij parkeren  
  • Dichtbij Amsterdam 
  • Niet rokend en geen huisdieren  
  • Geen woningdelers, studenten of vrienden  
  • Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur  
  • Gunning door de eigenaar 

 

Interesse?

Alvorens wij een bezichtiging inplannen ontvangen wij graag de volgende gegevens:
– Volledige naam
– Gezinssituatie
– Beroep
– Inkomen

Na de bezichtiging zullen er documenten worden opgevraagd. Hierover wordt u later geïnformeerd. Het is dan ook niet nodig om op voorhand documenten toe te sturen.

Meer informatie
Beneluxlaan 593 makelaar
Makelaar: Max van Santen

Vragen over de woning of een bezichtiging inplannen?

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs

Servicekosten

Waarborg

Beschikbaar per

Specificatie

€ 1750 p.m.

€ 0

€ 3500

te huur

Gemeubileerd

Indeling

Woonoppervlakte

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Buitenruimte

86m2

3

2

1

Balkon

Energie

Energielabel

Isolatie

Verwarming

Bouwjaar

A

N.V.T.

Stadsverwarming

2007

Bijzonderheden

Parkeerplaats

Lift

Vrij parkeren

 

Contact opnemen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je gerust contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid je te helpen waar nodig!