Wij vinden uw droomhuis in den Bosch!

Opzoek naar een huurwoning en kunt u hulp gebruiken?

Bent u op zoek naar een woning in Den Bosch, maar is de zoektocht voor u onmogelijk geworden? Alle beschikbare opties zijn te klein, te duur of worden net voor uw ogen weggekaapt? In deze hectische woningmarkt kunt u wel wat hulp gebruiken! Om deze frustratie te elimineren, bieden wij onze diensten aan als aanhuurmakelaar in Den Bosch. Iedereen verdient een thuis en daarom helpen wij u graag bij uw zoektocht. Kies Regio Vastgoedbeheer als uw aanhuurmakelaar en kom een stap dichter bij uw huurwoning.

"wij vinde dé huurwoning voor jou"

Wat kunt u verwachten?

blank

Hoe gaan wij als aanhuurmakelaar te werk?

Maak van woningwisseling een stressvrije ervaring! Bezichtigingen in slechts 30 minuten, contracten lezen, documenten verzamelen – het kan overweldigend zijn. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen!

Bij ons nemen we al het werk uit handen. We begeleiden je tijdens bezichtigingen, lezen contracten zorgvuldig en zijn jouw betrouwbare vraagbaak gedurende het hele proces. Geen stress, alleen zekerheid en ondersteuning.

Sta stevig in je schoenen met een aanhuurmakelaar die jouw belangen behartigt. Maak van de zoektocht naar een woning een probleemloze periode en vraag hulp aan onze professionele experts. Geniet van de spanning van het vinden van je nieuwe thuis, zonder de stress!

Leuke feiten

Wat kost een aanhuurmakelaar?

Geen verborgen kosten, alleen duidelijkheid en transparantie! Onze vaste prijs van € 1399,- excl. BTW zorgt ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Geen percentage van de huurprijs, geen verrassingen. We hebben er geen belang bij om je een duurdere woning aan te bieden.

Let op, prijs woningdelers € 1750 excl btw.

Vragen voor de aanhuurmakelaar?

Plan een vrijblijvend gesprek met me in door op de knop te klikken. Ik reageer doorgans binnen 2 uur.

Aanhuurmakelaar - Den Bosch
Max van Santen (jouw aanhuurmakelaar)

Hoe klanten ons ervaren?

Lees een van onze Google reviews

Max is een professionele, vriendelijke man. Eerlijk en kan zich goed inleven in de situatie van de klant, waarbij hij oprecht geïnteresseerd is en goed met je meedenkt in oplossingen. Het contact verloopt snel en soepel.
Kortom, een goede aanrader als aanhuurmakelaar, ook als particulier.

5/5

Anneke

Max is een super vriendelijke, behulpzame en meedenkende makelaar. Hij kent de markt goed en denkt goed met je mee qua woonwensen. Daarnaast is hij altijd bereikbaar en probeert hij het beste voor zijn klanten te regelen. Kortom: we kunnen hem aan iedereen die een huis zoekt aanraden.

5/5

Thomas

Onze eerste woning samen gevonden doormiddel van erg fijn contact, proactieve houding en daadwerkelijke interesse om ons zo goed en snel mogelijk te helpen. Een ware aanrader voor de zoekende!

5/5

Tommy