Aanhuurmakelaar in Delft

Hulp bij de zoektocht naar een huurwoning in Delft.

Op zoek naar een woning in Delft? Laat ons je helpen!

Ben je al een tijd op zoek naar een woning in Delft, maar lukt het maar niet om deze te vinden? Veel mensen kampen met dezelfde problemen: te weinig aanbod, gebrek aan tijd, onbetaalbare prijzen en de constante druk van je drukke baan die geen ruimte laat om actief te zoeken.

Het kan ontzettend vervelend en frustrerend zijn. Iedereen verdient een thuis, en daarom staan wij klaar om jou te helpen slagen in je zoektocht. Maak gebruik van Regio Vastgoedbeheer als aanhuurmakelaar in Delft en zet een stap dichterbij jouw ideale huurwoning.

Bij ons krijg je toegang tot een breed en exclusief woningaanbod, professionele ondersteuning die je tijd bespaart, transparante en eerlijke prijzen en persoonlijke begeleiding om de perfecte woning te vinden, zelfs met een drukke agenda.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe Regio Vastgoedbeheer het verschil kan maken in jouw zoektocht naar een woning in Delft. Samen brengen we jou een stap dichterbij je nieuwe thuis!

"wij vinden dé huurwoning voor jou"

Wat kun je verwachten?

Aanhuurmakelaar Delft

Hoe werkt een aanhuurmakelaar in Delft?

Van woning wisselen zonder stress

Het wisselen van woning is vaak stressvol. Je doet het niet elke dag en er komt veel bij kijken. Een bezichtiging duurt meestal niet langer dan 30 minuten; in deze tijd moet je al je vragen stellen, goed op problemen letten en uiteindelijk je keuze maken.

Naast de bezichtiging moet je ook nog het contract lezen, documenten verzamelen en prijzen voor nutsvoorzieningen vergelijken. Het is veel werk en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.

Wij nemen deze werkzaamheden graag van je over. We gaan mee naar bezichtigingen, lezen het contract voor je door en bespreken het samen. Gedurende de hele zoektocht (en daarna) staan we klaar om je vragen te beantwoorden.

Sta sterker met een aanhuurmakelaar die jouw belangen behartigt. Laat de zoektocht naar een woning geen stressvolle periode worden en vraag hulp aan een van onze professionals.

Leuke feiten

Wat kost een aanhuurmakelaar in Delft?

We werken met een vaste prijs van € 1599,- excl BTW. en niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten en hebben we er geen baat bij een duurdere woning aan te bieden. 

Vragen voor de aanhuurmakelaar?

Plan een vrijblijvend gesprek met me in door op de knop te klikken. Ik reageer doorgans binnen 2 uur.

Regien - Aanhuurmakelaar
Regien (jouw aanhuurmakelaar)

Hoe klanten ons ervaren?

Tijdens een fijn kennismakingsgesprek hebben we onze woonwensen kunnen doorgeven. Daarna goed op de hoogte gehouden en was er een snelle reactie tijd op onze vragen. Al met al een erg fijne samenwerking gehad met Regien.

5/5

Eric

Na een schriftelijk verzoek voor het aanhuren van een appartement heeft een persoonlijk gesprek plaatsgevonden waarin de wensen nogmaals zijn doorgenomen. De eerste aangeboden woning voldeed meteen aan onze wensen en binnen een mum van tijd was de huur geregeld. Een zeer vriendelijke en doortastende aanhuur makelaar. Ook creatief in het vinden van oplossingen om aan de huurvereisten te voldoen. Kortom de perfecte aanhuur makelaar

5/5

Jan

Wij hebben ons een tijdje geleden als woningdelers aangemeld bij Regio Vastgoedbeheer. Ondanks dat het moeilijk is om als woningdelers iets te vinden heeft onze makelaar al meerdere opties gevonden. Ook is het contact erg goed en is ze altijd beschikbaar voor overleg

5/5

Tyr