Picture of Max van Santen

Max van Santen

Huis vesting voor medewerkers

Facebook
Twitter
LinkedIn
Huisvesting Medewerkers - Regio Vastgoedbeheer

Hoe vindt je huisvesting voor medewerkers?

Het wordt steeds lastiger om geschikte woonruimte te vinden in Nederland. In deze hectische woningmarkt met een beperkt aanbod gaat veel tijd zitten in het vinden van een woning. Toch kiezen veel Nederlandse bedrijven steeds vaker voor het naar Nederland halen van arbeidskrachten (expats). Maar waar kunnen ze wonen? En waar start je de zoektocht voor een geschikte woning of appartement? Kort gezegd waar vindt je huisvesting voor nieuwe collega’s? 

Naast je dagelijkse werkzaamheden tijd vrijmaken voor bezichtigingen is lastig combineren. Een bijkomend probleem is dat je waarschijnlijk geen ervaring hebt met het lezen en beoordelen van huurovereenkomsten. Je netwerk bestaat niet uit makelaars en op de bekende adverteerders website kijkt toch iedereen? Waarom zou je dan deze tijd en moeite verspillen aan zelf het wiel uitvinden. Dat kan veel makkelijker en goedkoper!  

Maak gebruik van onze handige expat service 

Het vinden van een geschikte huurwoning (huisvesting) kun je uitbesteden. Met een eenmalige investering voorkom je ergernis en verspilde energie bovendien ben je verzekerd van een woning die past bij de nieuwe medewerker. Geen omkijken meer naar bezichtigingen, huurcontracten of het vertalen van documenten. Regio Vastgoedbeheer neemt het hele proces uithanden met deze expat service.  

“Jij wil toch ook dat je nieuwe medewerker zich snel thuis voelt in Nederland?” 

Max van Santen

Daarom zorgen wij ervoor dat jijzelf en de medewerker niet voor verassingen komen te staan. Wij maken foto’s en filmpjes van de woning tijdens de bezichtiging. Ook lopen wij een rondje door de wijk om een zo goed mogelijk subjectief advies te geven. Op basis van deze informatie weet je waar je aan toe bent en kun je een weloverwogen keuze maken. Je krijgt een duidelijk beeld van de woning en de omgeving.  

De juridische kant komt ook aan bod. Klopt de huurovereenkomst? Zijn de opgenomen bepalingen rechtsgeldig? En zijn er geen kleine lettertjes waardoor jouw nieuwe medewerker direct voor hoge kosten komt te staan of voor het blok wordt gezet? Deze belangrijke aandachtspunten gaan wij na. Zo weet je vóór dat tekent waar je aan toe bent. Wel zo eerlijk, wel zo prettig.  

blank
Deze maand 15 expats blij gemaakt met een nieuwe woning.

In een korte tijd dé woning voor jouw medewerkers 

Heeft het vinden van een woning spoedt? Maak je geen zorgen, ook in deze situatie helpen wij je graag verder. Verschillende bedrijven van klein tot groot gingen je al voor. Wij hebben de afgelopen maanden meer dan vijftien expats een passende, nieuwe woning gevonden. Door ons grote netwerk van makelaars, vastgoedbeheerders en vastgoedinvesteerders weten wij binnen de kortste tijd een eerste woning ter bezichtiging aan te bieden. Hoe fijn is het om jouw medewerker een nieuw en veilig (t)huis te bieden in Nederland? Wacht dan ook niet langer en neem vandaag nog contact met ons op dan gaan wij direct voor je aan de slag.  

More to explorer

Bedrijfsruimte beheer Regio Vastgoedbeheer

De meerwaarde van een aanhuurmakelaar

Jouw gids naar een zorgeloos huurproces In de wereld van vastgoed en huurwoningen kan het vinden van het perfecte huis een uitdagende