Huisvesting

Huisvesting voor medewerkers nodig?

Ben je opzoek naar huisvesting voor medewerkers? Ook hierbij helpen we je graag verder als aanhuurmakelaar. 

Als je gaat werken in een ander land komt daar veel bij kijken; waaronder passende huisvesting. Natuurlijk heb je er ook baat bij als werkgever wanneer je medewerker snel een eigen woonruimte vindt. Wij bieden ook hier een oplossing en maken gebruik van onze ervaring en ons netwerk. 

Je wilt natuurlijk niet dat je medewerker voor verrassingen komt te staan. Daarom controleren wij de woning grondig en maken foto’s en video’s tijdens de bezichtigen. Hierdoor krijg je direct een objectieve mening en een goed beeld van de woning en de omgeving. Ook wet- en regelgeving, wat is gebruikelijk bij huur of koop en wat blijft achter in een woning, worden doorgenomen.  

Wij voeren contractonderhandelingen, verzorgen de sleuteloverdracht en sluiten de nutsvoorzieningen voor je aan. Geen omkijken meer naar het vinden van een woning.  

Neem contact met ons op en wij gaan direct voor je aan de slag. 

Aanhuurmakelaar Regio Vastgoedbeheer

Een greep uit onze werkzaamheden: 

  • Bezichtiging op afstand (wij doen de bezichtiging en maken foto’s of video’s) 
  • Contractonderhandelingen  
  • Geven van informatie over de huurovereenkomst 
  • Behulpzaam bij het verkrijgen van telefoon- en internetaansluitingen  
  • Behulpzaam bij het aansluiten van nutsvoorzieningen 
  • Behulpzaam bij het verkrijgen van de benodigde verzekeringen

100% ondersteuning

Altijd antwoord op je vragen. Met ons sta je sterker

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 60+ erkende google reviews 

150+ mensen blij gemaakt

Met een nieuwe woning of appartement

Gelukkige klanten

Wij als verhuurmakelaar werken erg fijn samen met Max. Erg vriendelijk, reageert snel en volledig, komt afspraken na en in het algemeen fijn om mee samen te werken. Wij kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!

5/5

Interhouse Amersfoort

Persoonlijke benadering en reageert snel. Vaak in staat snel een woning te vinden voor onze nieuwe collega’s (expats) bij Jan Zandbergen BV

5/5

H. Nardo

Max is een ontzettend vriendelijke man die de service duidelijk vooraan heeft staan. Ik ben samen met mijn vriendin op zoek naar een eerste woning en Max heeft met ons een eerste bezichtiging gedaan. Omdat het totaal pakket wat hij normaal gesproken aanbiedt voor ons iets te duur zou zijn, heeft hij zijn best gedaan om ons tegemoet te komen met een voor ons waardevolle en zeer betaalbare service. Dankjewel Max!

5/5

Hansie Conradie