Partner worden?

Partner worden van Regio Vastgoedbeheer?

Wij, Regio Vastgoedbeheer, zijn altijd op zoek naar partner(s)/ specialisten om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen ondersteunen. Voor monteurs, vastgoed-eigenaren en financierders zijn er mogelijkheden om samen met Regio Vastgoedbeheer kansen te verwezenlijken en te werken aan grote beheeropdrachten of uitbreiding van onze dienstverlening. Heb jij een uniek concept of een samenwerkingsvoorstel en zie je samenwerken met Regio Vastgoedbeheer wel zitten? Neem dan contact met ons op.

De huizenmarkt is overspannen en er zijn steeds minder huizen beschikbaar; hoe blijf jij de concurrentie voor? Door samen te werken met Regio Vastgoedbeheer; een sterke partner die gaat voor maatwerk en innovatie. 

Waarom een samenwerking?

Terugkerende leadvergoeding

Meer leads door groter bereik

Gezamenlijk marketingplan

Geen omkijken naar beheer

Focus op je core-business

Partners

Flevo Makelaars

Dé allround makelaar in Flevoland. Met locaties in Almere en Zeewolde ondersteunen zij jou bij het verhuren of verkopen van woningen en appartementen.

Ink Interiors

Wil je van je interieur echt iets speciaals en unieks maken? Dan bel je Kirstin Reinink. Bekijk zeker haar website en maak van je huis een warm thuis. 

Qaasaa

Qaasaa maakt voor ons het verschil. Duidelijke no-nonsense software waarin alles in één oogopslag inzichtelijk wordt weergegeven. 

Huurwoningen.nl

Al onze huurwoningen worden geadverteerd op huurwoningen.nl