Vastgoedbeheer Woerden

Van plan om het vastgoedbeheer in Woerden uit handen te geven? Helaas eindigt het werk niet na het tekenen van de huurovereenkomst. De woning moet goed worden onderhouden en de administratie is minstens zo belangrijk. Ga je dit zelf doen of krijg je hier hulp bij?

Regio Vastgoedbeheer neemt het werk graag voor je uit handen. Met ons als partner in het vastgoedbeheer in Woerden ben je verzekerd van een oplossing bij problemen. Wij nemen de volledige administratie uit handen en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar als de nood aan de man is.

Bij ons heb je geen last van een keuzemenu of “er zijn nog 10 wachtende voor u”. Wij bieden één vast aanspreekpunt voor het vastgoedbeheer. Iemand die alle ins en outs van jouw portefeuille weet.

Het vastgoedbeheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

Vastgoedbeheer in Woerden onderbrengen bij Regio Vastgoedbeheer?

Wij staan je graag te woord om alle mogelijkheden door te nemen. Liever een persoonlijk gesprek? Dat heeft de voorkeur! Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en kijk je direct in de ogen van jouw vaste aanspreekpunt voor het vastgoedbeheer in Woerden.

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Vraag ons naar de mogelijkheden

02.

Kennismaking

Plan een vrijblijvende kennismaking

03.

Offerte

Ontvang een offerte op maat

04.

Direct aan de slag

Tekenen beheerovereenkomst en wij gaan aan de slag!

Maak kennis met onze vastgoedbeheer module(s)

Bij ons heb je ondersteuning waar nodig en betaal nooit te veel. Kies voor alleen het technisch of financieel beheer of een combinatie hiervan. Jij bepaalt en wij ondersteunen.

Bekijk de modules hier:

blank

Meer dan vastgoedbeheer

Naast het vastgoedbeheer kun je bij ons ook terecht voor de aan- en verhuur en voor de aan- en verkoop van een woning. Wil jij jouw huis verhuren? Wij ondersteunen je waar nodig. Ook wanneer je jouw huis wilt verkopen zijn wij er voor jou. Geen gedoe, aandacht voor jou en de woning en een op maat gemaakt marketingplan voor de verkoop of verhuur van jouw woning, dat is Regio Vastgoedbeheer!

Neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie over het vastgoedbeheer in Woerden of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-2006332 of te mailen naar info@regiovastgoedbeheer.nl. Tot horens!

Vastgoedbeheer Woerden

Wat hebben andere ervaren?

Wij als verhuurmakelaar werken erg fijn samen met Max. Erg vriendelijk, reageert snel en volledig, komt afspraken na en in het algemeen fijn om mee samen te werken. Wij kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!

5/5

Interhouse Amersfoort

Ik heb met veel agenten over de hele wereld te maken gehad, maar ik kan zeggen dat Max VERUIT de vriendelijkste, meest zorgzame, gepassioneerde persoon is waarvan je duidelijk kunt zien (en voelen) dat hij het beste met je voor heeft.

Max, ik wens je het allerbeste in je vak en geloof dat je gaat uitgroeien tot een van de beste en grootste Maakelaars van Nederland!! Goed gedaan!! Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog steeds doet!

5/5

Hansie C.

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen