Vastgoedbeheer Nieuwegein

Vastgoedbeheer Nieuwegein

Als je een woning gaat verhuren dan komt daar veel bij kijken. Je ontkomt (bijna) niet aan meldingen over het onderhoud, achterstallige betalingen of overlast van de huurder. Hoe ga je hier dan mee om? Ga je dit zelf oppakken? Of ga je het vastgoedbeheer uitbesteden bij een partij met ervaring in de regio Nieuwegein? De keuze is natuurlijk aan jou maar neem onderstaande eens in overweging.  

‘Een investering wordt pas leuk als je er zelf geen omkijken meer naar hebt’ 

Na een drukke dag zit je niet te wachten op een bericht over de huurverhoging, een gevallen dakpan of een lekkage. Toch begint een goede vastgoedinvestering bij het vastgoedbeheer. Wij weten hoe belangrijk het is beheer goed te regelen zodat je er minimaal omkijken naar hebt.   

Door het vastgoedbeheer in Nieuwegein uit te besteden bij Regio Vastgoedbeheer nemen wij deze last voor je uit handen. Onze opdrachtgevers, voornamelijk particuliere beleggers, hebben één of meerdere woningen in de wijken Galecop, Bateau-Noord of Jutphaas (Nieuwegein). Wij kennen deze wijken goed en, met een groot netwerk van lokale monteurs en specialisten, houden wij de kwaliteit hoog en de kosten laag

Het vastgoedbeheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

500+ Schades verholpen

Door gebruik van lokale monteurs

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 60+ erkende google reviews

24/7 bereikbaar voor nood

De zekerheid van een gerenomeerde vastgoedbeheerder

Een greep uit onze werkzaamheden:

Kosten vastgoedbeheer in Nieuwegein

Vastgoedbeheer is maatwerk. Afhankelijk van de door jou gekozen module(s) en de grote van de vastgoedportefeuille. Toch is het wel mogelijk om prijzen te geven per module.  

We werken met een vaste prijs en niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten. De prijs is op basis van één verhuureenheid. Zijn er meerdere verhuureenheden die je onder wil brengen bij Regio Vastgoedbeheer dan sturen wij je graag een maatwerk offerte.  

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Ga je het vastgoedbeheer dan eindelijk uit handen geven? Goede keuze! Ben je al bekend met onze beheermodules? Bekijk ze hier.

02.

Adviesgesprek

Uiteraard spelen ook de kosten een rol. Graag nemen we de mogelijkheden met je door en sturen we je na afloop van dit gesprek een vrijblijvende offerte.

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Hallo, mijn naam is Max van Santen

Ik ben de eigenaar van Regio Vastgoedbeheer en het vaste aanspreekpunt voor het vastgoedbeheer in Nieuwegein. Heb je een vraag? Bel me gerust, dan nemen we het samen door.  

Contact regio vastgoedbeheer

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op

Wat hebben andere ervaren?

Wij als verhuurmakelaar werken erg fijn samen met Max. Erg vriendelijk, reageert snel en volledig, komt afspraken na en in het algemeen fijn om mee samen te werken. Wij kijken uit naar onze samenwerking in de toekomst!

5/5

Interhouse Amersfoort

Ik heb met veel agenten over de hele wereld te maken gehad, maar ik kan zeggen dat Max VERUIT de vriendelijkste, meest zorgzame, gepassioneerde persoon is waarvan je duidelijk kunt zien (en voelen) dat hij het beste met je voor heeft.

Max, ik wens je het allerbeste in je vak en geloof dat je gaat uitgroeien tot een van de beste en grootste Maakelaars van Nederland!! Goed gedaan!! Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan en nog steeds doet!

5/5

Hansie C.

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen