Vastgoedbeheer Den Haag

Vastgoedbeheer Den Haag

Bent u het overzicht in uw vastgoedbeheer in Den Haag kwijt? Bent u klaar met de eindeloze zoektocht naar een monteur? Bent u alle vele offertes met elkaar vergelijken beu? Doet u alle administratie nog in Excel of misschien zelfs nog op papier? Dan weet u hoe tijdrovend deze klus is. Niet ideaal voor u en voor uw huurder. 


Stap af van dit oude en tijdrovende model. Kies voor een innovatieve manier van vastgoedbeheer met Regio Vastgoedbeheer!. Laat uw woning of appartement in Den Haag beheren door dé vastgoedspecialist in de regio. Met een no nonsens aanpak, 24/7 bereikbaarheid en vast aanspreekpunt beheren wij woningen in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Het vastgoedbeheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op
blank

Maak kennis met onze vastgoedbeheer module(s)

Bij ons heb je ondersteuning waar nodig en betaal nooit te veel. Kies voor alleen het technisch of financieel beheer of een combinatie hiervan. Jij bepaalt en wij ondersteunen.

Bekijk de modules hier:

Financieel beheer

Geen omkijken meer naar de financiën van uw vastgoedbeheer in Den Haag, dat is ons doel. Wij noemen het graag financiële rust en dit creëren wij door de gehele financiën uit handen te nemen. 

Onze werkzaamheden bestaan uit:

 • Versturen periodieke huurfacturen

 • Jaarlijkse huurverhoging

 • Servicekosten afrekening

 • Ondersteuning incasso traject

 • Contractadministratie (tijdig melden einde contract)

 • Betalen monteur namens opdrachtgever en factuur verwerken in maandelijkse eindafrekening

Meer over deze module vind je hier.

Vastgoedbeheer Woerden

Technisch beheer

Met ons technisch beheer is het onnodig om zelf naar klussers te zoeken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken als er iets voorvalt tijdens het vastgoedbeheer in Den Haag. Met ons technisch beheer staan wij voor u klaar. Ook als de nood aan de man is. Met onze 24/7 bereikbaarheid en een netwerk van lokale monteurs zijn wij snel ter plaatse. Wij vinden de oplossing voor het probleem, nog voordat u zich zorgen hoeft te maken.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

 • Eerstelijns vraagbaak voor huurder en verhuurder
 • Administreren en behandelen technische meldingen
 • Huurder informeren over klein onderhoud
 • In geval van nood 24/7 bereikbaar
 • Aansturen (betrouwbare) monteurs
 • Opvragen meerdere offertes

Meer over deze module vind je hier.

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Kennismaking

Maak kennis met uw vaste aanspreekpunt (portefeuille manager).

02.

Offerte

Ontvang een offerte op maat.

03.

Tekenen

Teken de offerte en stuur ons de documentatie op.

04.

Direct aan de slag

Ontvang van ons de inloggegevens en wij gaan direct aan de slag!

Ook de verhuur in Den Haag uitbesteden?

Wilt u naast het vastgoedbeheer Den Haag, ook de verhuur uitbesteden bij Regio Vastgoedbeheer? Geen probleem! Wij ondersteunen u graag bij het vinden van de ideale huurders, een screening middels NVM-woningtoets en het opstellen van een huurovereenkomst (die iedereen zal begrijpen). Geen onnodig moeilijke woorden maar duidelijke taal.

Bekijk de verhuurmogelijkheden in Den Haag hier >

Naast technisch beheer ook het financieel beheer uitbesteden? Bekijk de mogelijkheden hier: Volledig beheer

Neem nu contact met ons op!

Wilt u geen vastgoedbeheer rondom Den Haag, maar in een ander deel van het land? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben onder andere vastgoedbeheer in Woerden, Nieuwegein, Amersfoort en Almere. Bent u er klaar voor om het vastgoedbeheer uit handen te geven? Wij zijn bereikbaar op 085-2006332 of info@regiovastgoedbeheer.nl. Tot horens!

Vastgoedbeheer Woerden

Wat hebben andere ervaren?

Elke maand exact op dezelfde datum versturen wij de huurfacturen. Hiermee zorgen wij voor uw financiële rust. Alle partijen weten waar ze aan toe zijn. Dit proces is volledig gedigitaliseerd. Vraag ons naar de mogelijkheden en maak direct kennis met jouw vaste aanspreekpunt.

 

Benieuwd waarom onze klanten voor ons kiezen? Lees onderstaande reviews:

Ik kreeg altijd zeer snel reactie. Er wordt goed meegedacht met je persoonlijke situatie. Goed aanbod naar vraag. Zeker een aanrader

5/5

Mariléne

Het team van Regio Vastgoedbeheer is top! Toen ik naar mijn nieuwe appartement verhuisde had ik problemen met de verwarming en ze hebben er alles aan gedaan om het snel op te lossen. Ze waren er voor me wanneer ik dat nodig had en beantwoordden mijn vragen onmiddellijk, wat echt perfect is voor een expat zoals ik

5/5

Pablo

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen