Vastgoedbeheer Almere

Als je een woning gaat verhuren dan komt daar veel bij kijken. Je ontkomt (bijna) niet aan meldingen over het onderhoud, achterstallige betalingen of overlast van de huurder. Hoe ga je hier dan mee om? Ga je dit zelf oppakken? Of ga je het vastgoedbeheer uitbesteden bij een partij met ervaring in de regio Almere? De keuze is natuurlijk aan jou maar neem onderstaande eens in overweging.  

‘Een investering wordt pas leuk als je er zelf geen omkijken meer naar hebt’ 

Wij kunnen ons voorstellen dat je na een drukke dag niet zit te wachten op telefoontjes over lekkage, een gevallen dakpan of een stroomstoring. Toch begint een goede vastgoedinvestering bij het vastgoedbeheer, ook in Almere. Wij weten hoe belangrijk het is beheer goed te regelen zodat je er minimaal omkijken naar hebt.   

Regio vastgoedbeheer is er om het werk uit jouw handen te nemen. Je kunt ons eenvoudig  inschakelen als vastgoedbeheerder (en specialist) in Almere. Onze opdrachtgevers, voornamelijk particuliere beleggers, hebben een of meerdere woningen in de Muziekwijk, Almere Haven of Almere Stad. Wij kennen de wijken goed en met een groot netwerk van lokale monteurs en specialisten weten wij de kwaliteit hoog te houden en de kosten laag.  

Wil jij het beheer uitbesteden?

Neem dan contact met ons op

24/7 bereikbaar

Alles inzichtelijk in de online omgeving maar voor nood 24/7 bereikbaar

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 45+ erkende google review

Geliefd in de regio

Door uitsluitend gebruik van lokale monteurs en specialisten

Wat kost vastgoedbeheer in Almere?

Vastgoedbeheer is maatwerk. Afhankelijk van de door jou gekozen module(s) en de grote van de vastgoedportefeuille. Toch is het wel mogelijk om prijzen te geven per module.  

Wij werken met een vaste prijs en niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten. De prijs is op basis van één verhuureenheid. Zijn er meerdere verhuureenheden die je onder wil brengen bij Regio Vastgoedbeheer dan sturen wij je graag een maatwerk offerte.  

Onze vastgoedbeheer modules 

Bij ons heb je ondersteuning waar nodig en betaal nooit te veel. Kies voor alleen het technisch of financieel beheer of een combinatie hiervan. Jij bepaalt en wij ondersteunen.

Bekijk de modules hier:

blank
blank

Financieel beheer

Bij Regio Vastgoedbeheer zetten we ons in voor het bieden van de beste service voor onze klanten. Al vanaf het eerste contactmoment ben je volledig ontlast van het vastgoedbeheer in Almere. Onze kennis stelt ons in staat om duidelijke afspraken te maken en om de gehele financiële administratie te beheren.

Wij bieden een kristalhelder financieel overzicht, inclusief een nauwkeurige verwerking van huur- en servicekosten en een correcte uitvoering van huurverhogingen.

Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het beheer van jouw vastgoed en het stroomlijnen van al jouw financiële processen.

Technisch beheer 

Wij realiseren ons dat technisch beheer meer is dan enkel het beheer van gebouwen. Het draait ook om het omgaan met mensen en het opbouwen van vertrouwen. Wij zijn altijd beschikbaar, zowel voor jou als voor jouw huurders, zelfs in dringende noodgevallen.

Ons team staat klaar om snel en effectief technische kwesties aan te pakken, of het nu gaat om een kapotte verwarming, een lekkage of een ander onvoorziene situatie. We streven ernaar uw huurders tevreden te stellen en uw vastgoed in topconditie te houden. Hierdoor kan jij je concentreren op andere vitale aspecten van het bedrijf.

blank

Volledig beheer 

Met onze uitgebreide vastgoedbeheermodule in Almere  nemen wij de rol op ons als het vaste aanspreekpunt voor zowel jou als je huurder. Wij zijn altijd beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week, om te assisteren.

Dankzij het gebruik van een state-of-the-art vastgoedsoftwarepakket heb je voortdurend inzicht in de huuradministratie en de technische status van de woning.

Bovendien bieden wij je een persoonlijke online omgeving waarin alle handelingen, documentatie en noodgevallen kunnen worden geraadpleegd. Hierdoor heb je in één oogopslag helder zicht op je huidige situatie. Hoe ideaal is dat?

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Ga je het vastgoedbeheer dan eindelijk uit handen geven? Goede keuze! Ben je al bekend met onze beheermodules? Bekijk ze hier.

02.

Offerte

Uiteraard spelen ook de kosten een rol. Graag nemen we de mogelijkheden met je door en sturen we je na afloop van dit gesprek een vrijblijvende offerte. 

03.

De keuze is aan jou

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Neem contact met ons op!

Wil je meer informatie over het vastgoedbeheer in Almere of over een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085-2006332 of te mailen naar info@regiovastgoedbeheer.nl. Tot horens!

Hallo, mijn naam is Max van Santen

Ik ben de eigenaar van Regio Vastgoedbeheer en het vaste aanspreekpunt voor het beheer in Almere. Heb je een vraag? Bel me gerust, dan nemen we het samen door.  

blank

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op

Wat hebben andere ervaren?

Max doet prima werk, is betrokken voor zijn klanten en neemt zijn taken serieus

5/5

Chris Fernhout

Max is een heel bijzonder, gezellig en hard werkende man met enorm veel kennis op het gebied van vastgoed. Wat in eerste instantie is ontstaan vanuit een zakelijke relatie is uitgebouwd tot een vriendschap, waarbij we elkaar helpen op meerdere gebieden.

Ik ben onwijs positief over Max en heeft mij al erg geholpen in het leven. Ben benieuwd wat dit gaat brengen in de toekomst en zou Max ook zeker aan iedereen aanraden!

blank
5/5

Jimmy Middendorp

Goed nieuw beheer bedrijf! Nice. Prettige samenwerking 👌🏻

5/5

Geert Caassen