XLBOX

Het beheer van jouw XLbox uitbesteden.

Om jou als opdrachtgever werkzaamheden uit handen te nemen heeft XLBox samen met Regio Vastgoedbeheer een beheerpakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit het financieel– en technische beheer maar ook de verhuur van de box(-en).

Door gebruik te maken van dit pakket nemen wij je werk uit handen. Kortom je hebt er geen omkijken meer naar.

Wij incasseren de maandelijkse huurpenningen, zijn voor noodmeldingen 24/7 bereikbaar en vinden een geschikte huurder die aansluit bij de doelgroep en het object. Kortom een belegging zonder hoofdpijn!
Regio Vastgoedbeheer is dé vastgoedbeheerder met altijd een specialist in jouw regio. Met ons netwerk van lokale monteurs en vakmensen bieden wij een goede service en houden de kosten laag.
Ben je geïnteresseerd in deze dienstverlening? Dan plannen wij graag een adviesgesprek in om onze werkzaamheden verder toe te lichten.

XLbox Regio Vastgoedbeheer
blank

Wat kun je verwachten?

Opgestart in 2021

Innovatief, gedreven, jong en ervaren

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 10+ erkende google reviews 

20+ Transacties

Woningen en appartementen

Garagebox beheerd in 4 stappen:

Stap 1

Oriëntatie

Bekijk ons verschillende aanbod in beheermodules, bekijk de flyer of vraag meer informatie aan via het contactformulier. 

Stap 2

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. Maatwerk nodig? Geen probleem, wij sturen een offerte met de verschillende mogelijkheden. 

Stap 3

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

Stap 4

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.