vastgoedbeheer in Nieuwegein

(Regio) vastgoedbeheer in Nieuwegein

Het verhuren van je woning kan stressvol zijn evenals de periode erna (beheer). De woning moet beheerd worden en daar komt veel bij kijken. Denk aan meldingen over het onderhoud, achterstallige betalingen of overlast van de huurder. Ga je het vastgoedbeheer zelf oppakken? Of ga je dit uitbesteden bij een vastgoedbeheerder met ervaring in de regio Nieuwegein? De keuze is natuurlijk aan jou. Hierbij een overzicht van wat daar bij komt kijken.  

‘Een investering wordt pas leuk als je er zelf geen omkijken meer naar hebt’ 

Na een drukke dag zit je niet te wachten op een bericht over de huurverhoging, een gevallen dakpan of een lekkage. Toch begint een goede vastgoedinvestering bij het vastgoedbeheer. Wij weten hoe belangrijk het is beheer goed te regelen zodat je er minimaal omkijken naar hebt.   

Door het vastgoedbeheer in Nieuwegein uit te besteden bij Regio Vastgoedbeheer nemen wij deze last voor je uit handen. Onze opdrachtgevers, voornamelijk particuliere beleggers, hebben één of meerdere woningen in de wijken Galecop, Bateau-Noord of Jutphaas (Nieuwegein). Wij kennen deze wijken goed en, met een groot netwerk van lokale monteurs en specialisten, houden wij de kwaliteit hoog en de kosten laag.  

Herken jij de bovenstaande situatie en wil jij het beheer niet langer zelf doen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we maken graag tijd vrij voor een gesprek om je wensen te bespreken. 

blank
Nieuwegein Centrum

Opgestart in 2021

Innovatief, gedreven, jong en ervaren

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 10+ erkende google reviews 

20+ Transacties

Woningen en appartementen

Onze belofte

Een vastgoedinvestering zonder hoofdpijn. Dit bewerkstelligen wij door:

Kosten vastgoedbeheer in Nieuwegein

Ondanks dat vastgoedbeheer maatwerk is, is het mogelijk een prijs op te geven. Wij werken op basis van module(s). Stel zelf je modules samen en bepaal in hoeverre je wilt uitbesteden. Afhankelijk van de gekozen module(s) wordt er een prijs bepaald.  

Kies je de volledig beheermodule (meest gekozen) dan kost dat maandelijks € 85,- excl. BTW. Dit is onafhankelijk van de huurprijs. We werken dus niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten. De prijs is op basis van één verhuureenheid. Zijn er meerdere verhuureenheden die je onder wil brengen bij Regio Vastgoedbeheer dan sturen wij je graag een maatwerk offerte.  

Wil je een deel van je beheer overdragen? Dat kan ook. Neem gerust contact op voor informatie over andere modules. 

 

Hallo, mijn naam is Max van Santen

Ik ben de eigenaar van Regio Vastgoedbeheer en het vaste aanspreekpunt voor het beheer in Nieuwegein. Heb je een vraag? Bel me gerust, dan nemen we het samen door.  

Bedankt Regio Vastgoedbeheer

Vul je gegevens in dan neem ik contact met je op

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Bekijk ons verschillende aanbod in beheermodules, bekijk de flyer of vraag meer informatie aan via het contactformulier. 

02.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. Maatwerk nodig? Geen probleem, wij sturen een offerte met de verschillende mogelijkheden. 

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.