vastgoedbeheer in Almere

(Regio) vastgoedbeheer in Almere

Als je een woning gaat verhuren dan komt daar veel bij kijken. Je ontkomt (bijna) niet aan meldingen over het onderhoud, achterstallige betalingen of overlast van de huurder. Hoe ga je hier dan mee om? Ga je dit zelf oppakken? Of ga je het vastgoedbeheer uitbesteden bij een partij met ervaring in de regio Almere? De keuze is natuurlijk aan jou maar neem onderstaande eens in overweging.  

‘Een investering wordt pas leuk als je er zelf geen omkijken meer naar hebt’ 

Wij kunnen ons voorstellen dat je na een drukke dag niet zit te wachten op telefoontjes over lekkage, een gevallen dakpan of een stroomstoring. Toch begint een goede vastgoedinvestering bij het vastgoedbeheer. Wij weten hoe belangrijk het is beheer goed te regelen zodat je er minimaal omkijken naar hebt.   

Om jou het werk uit handen te nemen kun je Regio vastgoedbeheer inschakelen als vastgoedbeheerder (en specialist) in Almere. Onze opdrachtgevers, voornamelijk particuliere beleggers, hebben een of meerdere woningen in de Muziekwijk, Almere Haven of Almere Stad. Wij kennen de wijken goed en met een groot netwerk van lokale monteurs en specialisten weten wij de kwaliteit hoog te houden en de kosten laag.  

Herken jij jezelf in bovenstaande en wil jij het beheer niet langer zelf doen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we maken graag tijd vrij voor een gesprek om je wensen te bespreken.  

Opgestart in 2021

Innovatief, gedreven, jong en ervaren

Beoordeeld met 4,9 / 5

Gebaseerd op 10+ erkende google reviews 

20+ Transacties

Woningen en appartementen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Wat kost het vastgoedbeheer in Almere?

Vastgoedbeheer is maatwerk. Afhankelijk van de door jou gekozen module(s) en de grote van de vastgoedportefeuille. Toch is het wel mogelijk om prijzen te geven per module.  

Kies je een volledig beheermodule dan kost dat maandelijks € 95,- excl. BTW. Dit is onafhankelijk van de huurprijs. We werken dus niet met een percentage van de huurprijs; zo blijven we transparant over de kosten. De prijs is op basis van één verhuureenheid. Zijn er meerdere verhuureenheden die je onder wil brengen bij Regio Vastgoedbeheer dan sturen wij je graag een maatwerk offerte.  

Wil je een deel van je beheer overdragen? Dat kan ook. Neem gerust contact op voor informatie over andere modules.  

Start het vastgoedbeheer in 4 stappen:

01.

Oriëntatie

Bekijk ons verschillende aanbod in beheermodules, bekijk de flyer of vraag meer informatie aan via het contactformulier. 

02.

Adviesgesprek

Plan een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen en verwachtingen doornemen. Maatwerk nodig? Geen probleem, wij sturen een offerte met de verschillende mogelijkheden. 

03.

Keuze maken

Stel je modules samen of kies voor onze volledig beheer module. Je hebt de keuze zelf in de hand. Hierdoor sluiten onze modules exact aan bij de verwachting. 

04.

Direct aan de slag

Heb je een keuze kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Dan gaan wij direct voor je aan de slag.

Wat kun je verwachten?

Een greep uit onze werkzaamheden:

Bedankt Regio Vastgoedbeheer

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op