Makelaars

Heb je geen zin meer in de telefoontjes van huurders met lekkages, elektriciteitsproblemen of erger? Maar je wilt juist meer tijd investeren in de core-business binnen jouw vastgoedonderneming. Dan is de overstap naar Regio Vastgoedbeheerd een goede keuze.

Wat wij jou bieden

Ipsum ornare eu nibh sagittis nunc quisque viverra fringilla egestas dictumst nisl, vestibulum diam nisi suscipit eros, consectetur sapien nullam mi facilisis magna sem
01.

Terugkerende lead vergoeding

02.

IJzersterke samenwerking

03.

Nieuwe opdrachten

04.

Geen omkijken naar beheer

05.

Focus op je core-business

03.

Hoe haal ik deze weg

Regio Vastgoedbeheer is dé vastgoedbeheerder in de regio.

Vitae dictum tellus sed eu arcu amet tincidunt dignissim.

Met ruime ervaring in het vastgoed en een groot netwerk kunnen wij onze klanten ondersteunen met al hun vragen omtrent het onroerend goed. Zo staan wij huurder en verhuurder bij met de lastige vraagstukken over financiën en technische problemen. Wij zijn als tussenpersoon altijd het eerste aanspreekpunt en zijn in geval van nood 24 uur per dag bereikbaar. Het doel? Een investering zonder hoofdpijn!

Ben je benieuwd wat een samenwerking jou kan opleveren? Dan plannen wij graag vrijblijvend een gesprek van 10 á 15 minuten in om onze werkzaamheden verder toe te lichten.

Altijd op zoek

Wij, Regio Vastgoedbeheer, zijn altijd op zoek naar specialisten om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen ondersteunen. Voor monteurs, vastgoed-eigenaren en financierders zijn er mogelijkheden om samen met Regio Vastgoedbeheer kansen te verwezenlijken en te werken aan grote beheeropdrachten of uitbreiding van onze dienstverlening. Heb jij een uniek concept of een samenwerkingsvoorstel en zie je samenwerken met Regio Vastgoedbeheer wel zitten?
Neem dan contact met ons op.