Dé aanhuurmakelaar in
Eindhoven die jou kan helpen!

Opzoek naar een huurwoning in Den Haag en kun je hulp gebruiken?

Ben je al een tijd op zoek naar een woning in Den Haag, maar wil het maar niet lukken? Overal zijn er andere zoekers, alles is te klein, te duur, of wordt voor je neus weggekaapt.

Dat is ontzettend vervelend en frustrerend, dat begrijpen we helemaal. Iedereen verdient een thuis, en daarom staan wij klaar om je te helpen bij deze zoektocht. Kies voor Regio Vastgoedbeheer als jouw aanhuurmakelaar in Eindhoven en zet zo een grote stap dichter bij DE perfecte huurwoning.

Wij nemen het hele zoekproces van je over en benutten ons uitgebreide netwerk om zowel het online als offline aanbod voor jou te vinden. Er is geen snellere of makkelijkere manier!

"wij vinden dé huurwoning voor jou"

Wat kun je verwachten?

Aanhuurmakelaar Eindhoven

Hoe werkt een aanhuurmakelaar in Eindhoven?

Van woning wisselen kan behoorlijk stressvol zijn. Je doet het niet elke dag, en er komt heel wat bij kijken. Eindeloos websites afstruinen op zoek naar de perfecte woning, maar waar moet je nu echt op letten? Een bezichtiging duurt vaak niet langer dan 30 minuten. In die tijd moet je al je vragen stellen, goed op eventuele problemen letten en uiteindelijk je keuze maken.

Maar het houdt daar niet op. Naast de bezichtiging moet je ook het contract zorgvuldig lezen, de nodige documenten verzamelen en prijzen voor nutsvoorzieningen vergelijken.

Het is al met al een hoop werk, waarbij je misschien wel wat hulp kunt gebruiken. Wij staan klaar om al deze taken voor je uit handen te nemen. Wij gebruiken ons uitgebreide netwerk om de ideale woning voor je te vinden, gaan mee naar bezichtigingen, lezen het contract grondig door en bespreken dit samen met jou. Gedurende de hele zoektocht (en zelfs daarna) zijn wij jouw vraagbaak.

Sta sterker in je schoenen met een aanhuurmakelaar die jouw belangen behartigt. Laat de zoektocht naar een woning geen stressvolle periode worden, maar vraag hulp aan een van onze professionals.

Leuke feiten

Wat kost een aanhuurmakelaar in Eindhoven?

Wij werken met een vaste prijs van €1749,- exclusief BTW. In plaats van een percentage van de huurprijs, hanteren wij deze vaste prijs om transparant te blijven over de kosten. Zo hebben wij geen enkel belang bij het aanbieden van een duurdere woning. Bovendien betaal je dit bedrag pas wanneer wij een woning voor je hebben gevonden.

Vragen voor de aanhuurmakelaar?

Plan een vrijblijvend gesprek met me in door op de knop te klikken. Ik reageer doorgans binnen 2 uur.

Aanhuurmakelaar - regio vastgoedbeheer - woningen
Max van Santen (jouw aanhuurmakelaar)

Hoe klanten ons ervaren?

Max is een professionele, vriendelijke man. Eerlijk en kan zich goed inleven in de situatie van de klant, waarbij hij oprecht geïnteresseerd is en goed met je meedenkt in oplossingen. Het contact verloopt snel en soepel.
Kortom, een goede aanrader als aanhuurmakelaar, ook als particulier.

5/5

Anneke

I have got a job in the Netherlands and my family and I were looking for a place to rent.
Despite not the best time in the rental market before Christmas, Max and his company helped us find a home in a short time. Max helped us with a remote home visit, gave us his professional and personal opinion of the place, walked us through the contract process, met us at the house when we picked up our keys, and answered all of our many questions.
I can definitely recommend Max and his company as 100 percent customer-oriented professionals.
My family and I are very satisfied with our cooperation with Regio Vastgoedbeheer.

Aanhuurklant
5/5

Danil

I have dealt with a lot of agents around the world, but I can say that Max is BY FAR the friendliest, most caring, passionate person that you can clearly see (and feel) that he carries your best interest at heart.

Max, I wish you just the best in your business and believe that you will grow to be one of the best and biggest Maakelaars in the Netherlands!! Well done!! Thank you for everything you have done for us, and still doing!

Aanhuurklant - Regio Vastgoedeheer
5/5

Hansie Conradie